2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره من خواستگاری داشتم که بعد یک هفته زنگ می‌زدن و حتی یکی بعد یک ماه، ولی همسرم خیلی عجله داشت فردا صبحش زنگ میزدن و پس فردا دوباره میومدن کلا تو دو هفته روز در میون حرف زدیم و تامام😅

بیخیال باش عزیزم منم خواستگار داشتم که مادرش بزور آورده بودش و رفتن و پیداشون نشد اون زمان خیلی بهم برخورد حس بدی بود ولی همسرم فرداش زنگ زد و.... قسمت هر چی باشه همون میشه 

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 
اره

اگه میگی چای نخورده یعنی زنگ نمی‌زنن اکثرا وقتی خوششون نیاد چیزی نمیخورن

ولی اگه هم‌بخوان بزنن دو سه روز بعد زنگ میزنن

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

پس چراولش گفت برن باهم حرف بزنن

اینا عادتشونه هر جا میرن دختر و پسر حرف میزنن بخاطر این نیست که خوشش اومده یا نیومده

اصلا بعضی هاشون چند تا جا میرن حرف میزنن که با نظرات دخترا آشنا بشن ببینن چی برا دخترا مهمه 

چند سالته؟

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما