2777
2789
واسه دلگرمی من نگو نمیدونم حس میکنم ایراد دارم ک اینجور شده

اینا مدلشونه بخدا 

هزارتا خونه میرن

باورت میشه خانمه تو یه هفته دوبار به ما زنگ زده دفعه اول گفتیم قصد ازدواج نداره چند روز بعد باز زنگ زد مامانم گفت به ما قبلاً زنگ زدی 😅

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

اونا بارفتارشون نشدن دادن بدشون اونده

واسه هر دختری پیش میاد‌ و مشکل از تو اصلا نیست اصلا اعتماد بنفست از دست نده 

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم درک کنم

😂😂😂 اره سخته ولی خب اونا عادت دارن هر خونه ای دختر داشته باشه اینا پا میشن میرن 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

واسه هر دختری پیش میاد‌ و مشکل از تو اصلا نیست اصلا اعتماد بنفست از دست نده

اخه رفتارش نابودم کرد منو صدا زدن اومدم نشستم بعد یه دیقه پاشدن ماملنم میگه چای نخوردی به پسره اونم گفت مرسی اخه پوفیوز میخوای چیو ثابت کنی ک مثلا نپسندیدی حالم بده واقعا

اخه رفتارش نابودم کرد منو صدا زدن اومدم نشستم بعد یه دیقه پاشدن ماملنم میگه چای نخوردی به پسره اونم ...

ببین عزیزم برا منم اومدن فقط چایی خوردن هر چی میوه تعارف کردیم نخوردن فکر کنم رمزشون بود که مثلاً پسره نپسندیده اون موقع ناراحت شدم فکر میکردم مثلاً من زشتم در این حد که خجالت می‌کشیدم جلو خانوادم ولی گذشت خودت اذیت نکن این دلیل بر اینکه تو مشکلی داری نیست منم بعد همسرم اومد و با کلی التماس منو گرفت 

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 
توبرات گذشته راحتی من الان بدترین حالو دارم

میگذره الان میگم کاش دغدغم همون چیزای اون دوران بود الان هزار برابر دغدغم بیشتره 

میگذره الان میگم کاش دغدغم همون چیزای اون دوران بود الان هزار برابر دغدغم بیشتره

ازاین میسوزم خواهرم کلی تعریف کرد ازش اله ووبله بعد اونا ب راحتی اینطور برخورد کردن