2777
2789
عنوان

متأسفم برای نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 119 پست
بچه ها ینی من که عاشق اینجور فضاهام خاله زنکم؟💔یا همه ی زنها همین مدلن؟

من خیلیییی بدم میاد. هیچوقتم توی فضای حقیقی باهاشون همکاری نمیکنم. امشب زده به سرم خُل شدم انگار 😂🤌

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ی دعا نویس هس میگن کارش خوبه اسمشم سکینه دعانویسه😂😂

اره میشناسمش دختر عذرا خانوم همسایه رو که هم زشت بود هم ترشیده اون شوهرش داد

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
😂😂😂😂عه خوووو سبزیه دیگ پس چی پاک کنموالا خاستگار ندارمممممم اکرم جوووون یکیو پیدا کن😂😂چشمممممم ...

عیب نداره چه کنیم دیگه شما جونا فقط بلدید سرخ آب سفیدآب کنین

بیا بشین وزدست خودم اول کار یادت بدم 

این جوری امروز شوور میبردت فردا پس میاره

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

الهی تیکه تیکه شه زبونش

چرا زبونش؟

خودش تیکه تیکه شه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
ریحونارو بده بیاد اینطرف خواهر .یه چایی پر رنگم برام بریز راستی دختر اقدس خانومو دیدی .خداقسمت دشمن ...

اونو که ولش کن کلا از ماتریکس خارجه. خود شیفتس

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

منم حس خوبی بهم دست داددلم لک زده واسه یه دورهمی اینجوری😍فکر کنم یکم خاله زنک تشریف دارم

خواهر دعوتت کردم به این دورهمی بیا سبزی پاک کن دیگه الان شوهر چاقالوم میاد خونه میگه زن غذات کو

خواهر دعوتت کردم به این دورهمی بیا سبزی پاک کن دیگه الان شوهر چاقالوم میاد خونه میگه زن غذات کو

دمت گرم هرچند مجازی بود ولی حالمونو خوب کرد🥰

عیب نداره چه کنیم دیگه شما جونا فقط بلدید سرخ آب سفیدآب کنینبیا بشین وزدست خودم اول کار یادت بدم این ...

😂😂😂😂غلط کردعععع من ب این خوبییی

معلوم نی کدوم گوریههه

خو چجوری پاک کنمم؟

منم چایی میخوام با کلوچه

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

من براش 300 گزاشتم آخه برا دختر خواهرم پارسال 150 بیشتر نزاشت منم کم گذاشتم

زیادم گذاشتی بابا 

باید ۱۰۰ میزاشتی 

غذاشون کم بود و مرغ هاشون خوب نپخته بود 

دیدی عروسشون چقدر فتنه بود خدا این عروس رو گذاشت تو دامن کبری خانم 

آخيش خستگیم در رفت چاییت خیلی چسبید 🤌❤️الان میتونم با یکی که پایه باشه بریم سبزی هارو تو حیاط بشوری ...

نوش جان ☕

خواهر های عزیز بیاین با این خواهر گلم برین سبزی هارو بشورین ☘️☘️🌱🌿☘️🍀🌱🌿☘️🌱

دستت طلا ❤️😁