2777
2789

بچه ها همسرم امشب یه موضوعی که راست گفتنش هیچ تاثیری تو زندگیمون نداره و اصلا برای شخص من اون موضوع مهم نبود و همینجوری پرسیدم ازش رو به دروغ جواب داد 

منم الان قبل خواب بروش اوردم گفتم چرا دروغ گفتی میگه من دروغ نگفتم فقط پنهون کردم درحالی که دروغ گفته بود منم پاپیچ شدم گفت بگیر بخواب منم پشتم کردم بهش یه ثانیه نشده خرو پفش بلند شد منم از ناراحتی گریم گرفته

میخام فردا که از محل کارش اومد محلش ندم . شما اینجور موقع ها چیکار میکنید ؟ 

مهربونای سایت مامانم مریضه 

رو تخت بیمارستانه 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت شِفا و سلامتی 

برای مامانم بخونه و هدیه کنه به نرجس خاتون مادر امام زمان 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی 🌹🌹🌹

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهر میکنم

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

دروغگو همینه عکس العملی هم نشون بدی یه دروغ دیگه تح‌ویل میگیری

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
خیلی ناراحتم رو دروغ خیلی حساسم الان چندمین باره یه موضوع خیلییییی چرتی رو دروغ میگههفته پیش ازش قول ...

چون حساس شدی روش

وقتی میبینی چیز مهمی نیست بی محل کن بعد یجا الکی مثلا بگو فلانچی شده بعد یجوری جلوه بده که دروغ داری میگی

یعنی یجوری خودتو لو بده،خودش بدش میاد و احتمالا به کار بد خودشم پی میبره