2777
2789
عنوان

زایمان 😑

351 بازدید | 34 پست

سلام خانوما میشه بگید علایم زایمانتون چی بود 

.دیروز منم دکتر بودم .معاینه کرد .گفت دهانه رحمت نرمه 1 سانت بازه .از دیروز میگیره ول میکنه دردهام .تهوع دارم .چیزی نمیتونم بخورم .بعصی موقع هادرد هام شدیده بعضی موقع ها کم تر .😢 چیکار کنم یعنی برا منم وقتشه 

خدا جونم شکرت  😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زایمان زود رس داشتم .نمیدونم میتونم کمکت کنم یا نه .ولی خوب انشالا راحت زایمان کنی عزیزم 

مرسی عزیزم .

میشه از علایمت بگی که چیا بود .هفته جند زایمان کردید

پسرم بی درد بود ولی سر دخترم مثل دل پبچه که باد تو دلت جمع میشه بود.از نماز صبح شروع شد اوایل نامرتب بود ولی از عصر مرتب شد و نزدیک بهم نماز مغرب و عشام رو خوندم رفتم بیمارستان دوساعت بعدم زایمان کردم.

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)
درد منظم هر 10 دقیقه 3 بار درد زایمان واضحه انقد قویه که بدون شک میفهمی در زایمانه

مرسی عزیزم اخی از صبح میگیره ول میکنه .منظم نیست گاهی خیلی شدیده .

مرسی عزیزم . میشه از علایمت بگی که چیا بود .هفته جند زایمان کردید

من ۳۴ هفته زایمان کردم با عرض معذرت اسهال شدید و انقباض .خودت دقیقا میفهمی نی نی خیلی اومده پایین طوری که شکمت اویزون شده .درد پریودی همزمان با کمر درد 

😐وگاهی دل به دل آه دارد 

زایمانت شروع شده ولی تا منظم نشه جای نگرانی نیست

با این حال بازم فردا اگه تا ظهر منظم نشد برو دوباره یه ان سی تی بگیر یه معاینه بشو ضرر نداره

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
پسرم بی درد بود ولی سر دخترم مثل دل پبچه که باد تو دلت جمع میشه بود.از نماز صبح شروع شد اوایل نامرتب ...

بهترین ها براشون .زیر سایه پدر مادر 😍😍😍

دیروز دکترم گفت 1 سانت باز شدی  درد داشتم .میگرفت ول میکرده .امروز صبح هم هی میگیره ول میکنه گاهی شدید میشه که با دراز کشیدن هم خوب نمیشه زیاد .

هفته چند زایمان کردید ؟؟؟

ربطی به تکون های نی نی داره ؟؟؟

منم انگار همش باد تو دلمه.و صدا میده 

تکرار ادرار هم گرفتم 

منم 37 هفته و 3 روزم بود که دهانه رحمم باز شد زایمانم شروع شد شب قبلش دلپیچه شدید گرفتم

همش احساس میکنم ببخشید .دستشویی دارم 

بهترین ها براشون .زیر سایه پدر مادر 😍😍😍 دیروز دکترم گفت 1 سانت باز شدی  درد داشتم .میگرفت و ...

انشالله به سلامتی زایمان میکنی 

منم درددارم هروزم ازروزقبل دردام بیشترمیشه

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 
زایمانت شروع شده ولی تا منظم نشه جای نگرانی نیست با این حال بازم فردا اگه تا ظهر منظم نشد برو دوبار ...

همش درد دارم مثل پریودی .گاهی کمرم میگیره گاهی زیر دلم .