2777
2789
عنوان

زایمان 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 34 پست
بهترین ها براشون .زیر سایه پدر مادر 😍😍😍 دیروز دکترم گفت 1 سانت باز شدی  درد داشتم .میگرفت و ...

ممنون عزیزم من دو سه روز از چهل هفته گذشته بود.وقتی به حالت رکوع میرفتم دردم کم میشد.راستش دخترم۲۷اسفند به دنیا اومد منم چون نمیخواستم باور کنم درد زایمان هست مدام به خودم میگفتم نه به خاطذور ساندویج دیشب هس مسموم شدم ولی دیدم ول نمیکنه بلاخره مجبور شدم برم بیمارستان.وقتی رفتم شش سانت باز شده بود.

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله به سلامتی زایمان میکنی  منم درددارم هروزم ازروزقبل دردام بیشترمیشه

مرسی عزیزم .همچنین برا شما 

شما معاینه شدی ؟؟؟

خدا جونم شکرت  😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد 
رو شکم و کمرت آب گرم مایل یه داغ بگیر اگه درد زایمان باشه شدیدتر میشه و اگه ماه درد باشه اروم میشه

مرسی عزیزم .حتما انجام میدم 😙

ممنون عزیزم من دو سه روز از چهل هفته گذشته بود.وقتی به حالت رکوع میرفتم دردم کم میشد.راستش دخترم۲۷اس ...

😍😍😍

درداتون شدید بود ؟؟یا مثل پریودی 

مرسی عزیزم .همچنین برا شما  شما معاینه شدی ؟؟؟

نه دکترم گفت بروسونوجوابشوکه اوردی معاینت میکنم ولی دکترم دستشوروشکمم .ذاشت فهمیدبجه تولگنه

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 
😍😍😍 درداتون شدید بود ؟؟یا مثل پریودی 

مثل پریودی فقط فاصله هاش کم میشد.

مثلا یک دقیقه میگرفت میرفت تا نیم ساعت دیگه.تو ماشین تقریبا به هر ده دقیقه رسیده بود دیرتر میرفتم باید تو ماشین زایمان میکردم.

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)