سلام دوستان ببخشید که طولانی ولی جز به جز گفتم راحت بتونید نظر بدید 🙏💖
ببینید من همسرم حدود ده سال ازدواج کردیم قبل ازذواج شوهرم هیچی نداشت فقط یه ماشین ایرانی
خلاصه ما با قرض وام هرچی خودمونو کشیدیم بالا..
الان جوریه که من از همهی خواهر برادرای بزرگ تر از خودم وضع مالیم خوبه بااینکه از همشون کوچیک ترم وضیعت مالیم از اونا بهتره،تا حدودی نمیگم عالی ولی جوریه دستمون به دهنمون میرسه شکر خدا ..
ولی
من از همشون بدتردارم زند گی میکنم. بخدا ببینید خیلیااا میگن پول خوشبختی میاره ...باشه. ارامش نه نمیگم پول بده میگم ارامش مهم تر از پول مثلا سرطان داشته باشی کلی درد تحمل کنی بعد چندین میلیون تو حسابت باشه به هرحال چه با پول چه بی پول تو اون درد داری...
خلاصه
ببینید شوهرمن به شدت ادم گیریه همه چی از ارایش بگیر تا لباس بیرون رفتن .من تنها جایی نمیزاره برم خونهی پدرومادرم هفتهای یه بار میرم فقط جاییم برم باید دعوت کنن با خودش برم حق تنهایی بیرون رفتن ندارم
ولی خواهرام زنداداشم همشون ازما اوضاع مالیشون پایین تر مستاجرن فشار روشون زیاده ولی خوش میگذرونن دور هم جمعن هرجوری بخوان لباس میپوشن کلا ازادن همشون بخدا من ادم حسودی نیستمااا اتفاقا خداروشکر می کنم .. ولی واقعا من ارامش ندارم همش استرس دارم بیرون رفتنی یجام دیده نشه من عاشق ارایش کردنم موقعی که ارایش می کنم ، همیشه دعوا را میندازه .. بعد انقد بهم گیر میده همهی خواهر برادرام پدر مادرم ازش ناراحت میشن بخاطر من به روش نمیارن .. بااین کاراش خودشم از چشم همه انداخت هم من که دیگ برام مهم نیس همه خونوادم .. ما غیر از این سه تا دیگ دومادم داریم ..