2777
2789

سلام دوستان ببخشید که طولانی ولی جز به جز گفتم راحت بتونید نظر بدید 🙏💖

ببینید من همسرم حدود ده سال ازدواج کردیم قبل ازذواج شوهرم هیچی نداشت فقط یه ماشین ایرانی 

خلاصه ما با قرض وام هرچی خودمونو کشیدیم بالا..

الان جوریه که من از همه‌ی خواهر برادرای  بزرگ تر از خودم وضع مالیم خوبه  بااینکه از همشون کوچیک ترم  وضیعت مالیم از اونا بهتره،تا حدودی نمیگم عالی ولی جوریه دستمون به دهنمون میرسه شکر خدا ..

ولی 

من از همشون بدتردارم زند گی میکنم. بخدا ببینید خیلیااا میگن پول خوشبختی میاره ...باشه. ارامش نه  نمیگم پول بده میگم ارامش مهم تر از پول مثلا سرطان داشته باشی کلی درد تحمل کنی بعد چندین میلیون تو حسابت باشه به هرحال چه با پول چه بی پول تو اون درد داری...

خلاصه 

ببینید شوهرمن به شدت ادم گیریه همه چی از ارایش بگیر تا لباس بیرون رفتن .من تنها جایی نمیزاره برم خونه‌ی پدرومادرم هفته‌ای یه بار میرم فقط جاییم برم باید دعوت کنن با خودش برم حق تنهایی بیرون رفتن ندارم 

ولی خواهرام زنداداشم همشون ازما اوضاع مالیشون پایین ‌‌تر‌ مستاجرن فشار روشون زیاده ولی خوش میگذرونن دور هم جمعن هرجوری بخوان لباس میپوشن کلا ازادن همشون بخدا من ادم حسودی نیستمااا اتفاقا خداروشکر می کنم .. ولی واقعا من ارامش ندارم همش استرس دارم بیرون رفتنی یجام دیده نشه من عاشق ارایش کردنم ‌‌موقعی که ارایش می کنم ، همیشه دعوا را میندازه .. بعد انقد بهم گیر میده همه‌ی خواهر برادرام پدر مادرم ازش ناراحت میشن بخاطر من به روش نمیارن .. بااین کاراش خودشم از چشم همه انداخت هم من که دیگ برام مهم نیس همه خونوادم .. ما غیر از این سه تا دیگ دومادم داریم ..

ببین پول مهم ترینه خودت فکر کن تو وصعیت مستاجری و اینا گیر میداد دیگه میخواست چی بشه

همیشه همه چیز باهم فراهم نیست

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول خوسبختی میاره اما بشرطی که تو زندگیت ارامشم داشتی باشه طرفت بادرک‌و شعور باشه

پول باشه درک نباشه ارامش نیاشه هزارتومنم ارزش نداره 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

درسته اما درد و بیماری فقط برا پولدارا نیست ربطی ب پول داشتن و نداشتن نداره ک همه ربطش میدن اما خب حداقل پول تو حسابت باشه ی بیمارستان خوب میتونی بری پیگیری کنی تا حدودی درمان کنی اما اگه پول نداشته باشی چی؟! 

ببین پول مهم ترینه خودت فکر کن تو وصعیت مستاجری و اینا گیر میداد دیگه میخواست چی بشههمیشه همه چیز با ...

اره ولی بخدا اوضاع مالی رو می تونی تلاش درست کنی ولی اخلاق ن خستم بخداا

پول بُعد مالیه ازدواجه، آرامش و پیشرفت، رشد و فرزند پروری و.... یه بُعد دیگه نمیشه مقایسه کرد و قطعا بی پولی بدبختی میاره ربطی به بقیه موارد نداره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اره ولی بخدا اوضاع مالی رو می تونی تلاش درست کنی ولی اخلاق ن خستم بخداا

فکر میکنی الان اوضاع جامعه جوریه که ۸۰ درصد حقوق کارمندین 

مشاور نمیاد شوهرت؟ رگ خوابی داره؟

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

درسته اما درد و بیماری فقط برا پولدارا نیست ربطی ب پول داشتن و نداشتن نداره ک همه ربطش میدن اما خب ح ...

ببین حرفت درست ولی منی که دارم زندگی می کنم الان ما پول داریم می تونیم باهاش ارامش بخریم اخلاق خوب بخریم میشه