2777
2789

شوهرم واسم چیزای مقوی بگیره بیاره، شبا قبل از خواب با اون همه ضعف پا و کمر دردی که دارم ماساژم بده ، باهام حرف بزنه ، دستمو بگیره بخوابیم 

همیشه وقتی پریود میشم میگه ای وای چه بدشانسی چرا امشب شدی، چرا امروز که من حسم واسه رابطه این همه بالاست شدی ، چرا امشب که تولد منه شدی حالا و ... حرفای این مدلی 

طوری که توی این یک سال که ازدواج کردیم هربار پریودشدم و بهش گفتم ری اکشن خوبی ندیدم 

ماهه قبل مسافرت بودیم اصلا استرس داشتم بهش بگم پریود شدم .

هربار پریود میشم به هر نحوی شده خودشو ارضا میکنه حالا با راه های دیگه حتی خیلی خیلی ببخشید رابطه ی کامل ، میگه مهم نیست پریودی من رابطه میخوام 

دیشبم تازه پریود شده بودم پاهام ضعف شدییید داشت 

گفت ای واای من دیشبم از خستگی خوابم برد ارضا نشده بودم چرا امشب شدی اخه 

نصف شبم بیدار شد کارشو کرد البته نذاشتم دخول کامل باشه گفتم شرایطشو ندارم خونریزیم زیاده 

از راهه دیگه ارضا شد و خوابید 

منم از ضعف پاهام و دل درد و کمر درد تا صبح توی خواب و بیداری و ناله بودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به فکر سلامتی شما نیست لااقل به فکر سلامت خودش باشه

نیست 

خیلی حس بدیه 

انگار توجهی ام بهم میکنه به خاطر خودم نیست به خاطر منافع خودشه

دیشب یکم پاهامو ماساژ داد ذوق کردم 

بعدش بلافاصله شروع کرد به ....

و ارضا شد و خوابید 

حس خوبی نگرفتم اصلا 

آنقدر بهش رو دادی اینطورشده

به جهنم که ارضا نشد و رابطه میخواد خاک تو سرش 

یه هفته خودشو نمیتونه نگه داره چقدر بی درکه 

بگو به جهنم که دلت میخواد

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
درد و ضعف و بی حالی واسم قابل تحمله رفتار شوهرم خیلی اذیتم میکنه میگم خوش به حال اونایی که توی این د ...

خو تو پروش کردی خواهر چرا میگه خوشبحال اونا

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم