2777
2789
عنوان

آرزو به دل موندم یه بار که پریود میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2216 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه منم اینجوریه ولی نه به این شدت 

منکه ول کردم 

فقط تصمیم دارم پریود و مشکلاتش رو به پسرم هم آموزش بدم تا وقتی زن گرفت بدونه با همسرش باید چطور رفتار کنه 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

درد و ضعف و بی حالی واسم قابل تحمله رفتار شوهرم خیلی اذیتم میکنه میگم خوش به حال اونایی که توی این د ...

چقدر همدردیم🤌😔 من اصلا وقتی پریود میشم شوهرم غیب میشه و تلفشنم دوتا یکی جواب و بداخلاقی و من کار دارم و امشب شاید نیام با دوستام برم جایی و فلان... 

.

محافظت نشده با دخول کامل در احتمال ابتلا به ویروس‌هایی مانند هپاتیت B،HIV یا سایر بیماری مقاربتی را افزایش می‌دهد. این ویروس‌ها اغلب سیستم ایمنی و دستگاه تولیدمثل مانند رحم و تخمدان را هدف گرفته و باعث ناباروری یا بیماری‌های خطرناکی مانند سرطان دهانه رحم می‌شود.

آنقدر بهش رو دادی اینطورشدهبه جهنم که ارضا نشد و رابطه میخواد خاک تو سرش یه هفته خودشو نمیتونه نگه د ...

یک هفته ؟؟؟؟؟ 

نه بابااا اصلا نمیتونه 

دو شبم پشت سر هم بدون رابطه نمیتونه تحمل کنه 

به هر طریقی شده خودشو ارضا میکنه 

شده سه نصف شب از خواب بیدار بشه من خوااابه خواب باشم کارشو میکنه 

حالم بد باشه مریض باشم خسته باشم 

هرچی باشه مهم نیست واسش

یک هفته ؟؟؟؟؟ نه بابااا اصلا نمیتونه دو شبم پشت سر هم بدون رابطه نمیتونه تحمل کنه به هر طریقی شده خو ...

نزار انجام بده

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

فک کردی چی حتی تو دین اسلامم حرومه 

بااین حرفا کار ندارم ولی اون یه خون کثیف که هرماه میاد و میره 

دوست منم شوهرش مثل شما بود آخر سر شوهره بخاطر همین سک س تو پریودی زگیل گرفته بود هنوزم درگیر مریض ان 

درد و ضعف و بی حالی واسم قابل تحمله رفتار شوهرم خیلی اذیتم میکنه میگم خوش به حال اونایی که توی این د ...

منم الان هنو خونریزی نکردم ولیییییی دارم از کمر درد و پادرد میمیرم و از شدت عصبی دارم دیوونه میشم  فکرشو بکن تا سه تا سرویس ب آقا خدمات رسانی نکردم و ماساژشم ندادم پای چپمو ن ماساژ داد ن لقد کرد و بجا ماساژ لقد میکنه روم راه میره انگار میدون خراسونه ک هم راه میره هم با تلفنش صحبت میکنه🤌🤣

.

چقدر همدردیم🤌😔 من اصلا وقتی پریود میشم شوهرم غیب میشه و تلفشنم دوتا یکی جواب و بداخلاقی و من کار د ...

چه حس بدیه 

من یادمه اون وقتا که مجرد بودم مامانم که پریود میشد بابام همییشه قرص اهن،جیگر، پسته ، ارده شیره و ...

این چیزا میخرید واسه مامانم 

تو کارای خونه خییییلی کمکش میکرد 

واسه ما غذا از بیرون میگرفت که مامانم نخواد اشپزی کنه و .....

همیشه حسرت داشتم یه شوهر مثل بابام داشته باشم.

که نشد

ببخشیدبارداربودی چطورتحمل کرده؟؟؟

عزیزم من و شوهرم هر دو ازدواج دوممون هست

من یه پسر از زندگی قبلم دارم شوهرمم یه پسر از زندگی قبلیش که الان ۴تایی باهم زندگی میکنیم 

من توی زندگی با این شوهرم باردار نشدم و خدا نکنه هیچ وقتم بشم