2777
2789
عنوان

آرزو به دل موندم یه بار که پریود میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2216 بازدید | 47 پست

بعضیا خیلی داغن

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بهش بگو برات چیز های مقوی بخر وگرنه از رابطه خبری نیست 

وقتی پریودی برو خونه بابات 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

دوست دارم خودش به فکرم باشه خودش بدونه اینکه من ازش بخوام حواسش به من باشه

تو باید به فکر خودت باشی ، ایشون دیگه عادت کرده باید از اول بهش میگفتی تا عادت کنه بهت برسه 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

سلام عزیزم خوبید؟ کم پیدا هستید نگرانتون شدم گل پسرتون خوب هستن ؟ امیدوارم هرجا هستید با پسر عزیزتو ...

سلام عزیز دلم 

ممنونتم مهربون 

چقدر ذوق کردم که یه نفر به یادم بوده و پیگیره حالمه 

مرسی ازت دوست خوبم 😍😍😍

خداروشکر اوضاع بهتره 

خودمو سرگرم کردم با کلاس زبان و موسیقی و دانشگاه 

حال و هوام خیلی بهتر شده 

شوهرمم گوش شیطون کر یکم بهتر شده زیاد سر به سرمون نمیذاره و بیشتر از قبل محبت میکنه 

سلام عزيزم کجایی خبری ازت نیست

سلام عزییز دلم 

خوبی شما؟؟ 

چقدر خوشحال شدم که به یادم بودی و پیگیر حالم 😍😍😍😍

ممنونتم مهربون 

خداروشکر خوبم

سرگرمم حسااابی با کلاس هایی که میرم و دانشگاه و بچه ها