2777
2789
عنوان

اول ماه و شروع رژیم کتوژنیک💪

100 بازدید | 12 پست

هر کی پایه اس بسم الله.....

با این رژیم تا عید راحت بالای ۱۲کیلو کاهش وزن خواهیم داشت.

هرچی تمایل داره بیاد با هم ادامه بدیم.

همین که بتونی خودت باشی کافیه...😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز اولین روز رژیم منه کالری شمار و فستینگ من مشکلم ۷ کیلوئه با بیست دقیقا ورزش شکم

موفق باشی عزیزم.اضافه وزنتون با همین رژیم کالری شمار بر طرف میشه ان شالله 

من دو ماه پیش گرفتم ولی نابود شدم شکستمش....ولی کاهش خوبی داره

دو ماه ادامه دادید؟چند کیلو کاهش داشتین؟من ی بار گرفتم ۲۵روزه ۷کیلو کاهش داشتم.بنظرم منم برای طولانی مدت اشتباهه در کنارش باید مولتی حتمااااا خورد

دو ماه ادامه دادید؟چند کیلو کاهش داشتین؟من ی بار گرفتم ۲۵روزه ۷کیلو کاهش داشتم.بنظرم منم برای طولانی ...

نه دو ماه پیش حدود ۲۳ روز اینا گرفتم ۶ کیلو هم کم کردم ولی بعدش هورمون هام بهم ریخت مشکل گوارشی گرفتم ،بعد اینگه شکستم وزنم به سرعت برگشت سرجاش... هنوزم آثارش هست من ریزش مو نداشتم ولی الان دسته دسته شدید موهام میریزه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
نه دو ماه پیش حدود ۲۳ روز اینا گرفتم ۶ کیلو هم کم کردم ولی بعدش هورمون هام بهم ریخت مشکل گوارشی گرفت ...

اره منم ریزش داشتم ولی لامصب تنها رژیمیه که گرسنگی نداره زیاد و کاهش عالی داره بعد رعایت کنی زود برنمیگرده

اره منم ریزش داشتم ولی لامصب تنها رژیمیه که گرسنگی نداره زیاد و کاهش عالی داره بعد رعایت کنی زود برن ...

رعایت کردم اتفاقا من هنوزم برنج نمیپزم فقط تو مهمونی میخورم اونم ۳ قاشق ... ولی خب برگشت دیگه 

اخه منم رژیم به سختی روم جواب میده همیشه خدا رژیم دارم ولی اثر نداره .... بعد من گوشت و مرغ هم خالی حالم بد میشه دائم تهوع شدید داشتم هیچی نمیخوردم اصلا،، پریودمم بعد اون بهم ریخت الان نامنظم شده دکتر گفت برا همین بوده ...

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕