2777
2789
عنوان

معلم دبیرستان کسی نیست

344 بازدید | 36 پست

من امتحان استانی ادبیات رو غیبت موجه داشتم بعد دبیر بهم گفت امروز ازت میگیرم دیروز که حرف زدم گفتش که شاید نشه و بگن نمره نوبت دوم رو میزاریم برات الان منم واقعا نرسیدم بخونم ادبیاتو‌ یعنی امتحان میگیره؟بعد اینکه فقط امروز وقت هست نمرات وارد سایت بشه اره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه زمان هست تا آخر بهمن واسه وارد کردن نمرات ، من خودم به دلیلی مجبورم دوباره نوبت اول رو برگزار کنم هفته دیگه ، بگو جلسه بعد ازت بگیره ،نه هیچوقت مال نوبت دوم رو نمیزارن 

...

نه زمان هست تا آخر بهمن واسه وارد کردن نمرات ، من خودم به دلیلی مجبورم دوباره نوبت اول رو برگزار کنم ...

مطمئنین؟

یعنی اگه بشه تا اون دنیا هم برم همیشه براتون دعا میکنم 

یکی از دانش آموزای من یه مریضی بد گرفت واگیر دار ، دوتا امتحانش رو نیومد ، قراره هفته دیگه ازش بگیرن ...

خداروشکر😭😭😭😭

بعد دبیر ما هم سخت گیره زنگ آخر و دوم باهاش داریم بهش گفتم اگه گفتن امروز میتونم زنگ آخر بیام گفت آره ولی بازم فکر نکنم بتونم بخونم خیلی خوابم میاد

امتحان نوبت اول اگه غیبت موجه کنی نمره ترم دوم بجاش میزارن 

ترم اول امتحان از غایبین نداره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

امتحان نوبت اول اگه غیبت موجه کنی نمره ترم دوم بجاش میزارن ترم اول امتحان از غایبین نداره

کی گفته😭😭😭😭😭

من جلوی خودم امتحان استانی تاریخ رو دوتا دوازدهمی ندادن هفته بعدش ازشون گرفتن که