2777
2789
عنوان

معلم دبیرستان کسی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 36 پست
امتحان نوبت اول اگه غیبت موجه کنی نمره ترم دوم بجاش میزارن ترم اول امتحان از غایبین نداره

نوبت دوم نهایی هست هم دهم هم یازدهم هم دوازدهم ، جایگزین نمیشه ، غیبت موجه باشه امتحان میگیرن از طرف 

...

کی گفته😭😭😭😭😭من جلوی خودم امتحان استانی تاریخ رو دوتا دوازدهمی ندادن هفته بعدش ازشون گرفتن که

✅ یاد آوری

💎 دانش آموزي که به علت غیبت موجه در نوبت اول  در يک، چند يا تمام مواد درسی

نمره ارزشیابی نداشته باشد، نمرات ارزشیابی نوبت بعدي  وي براي نوبت

اول منظور می گردد.

بنابراین در نوبت اول، امتحانی با عنوان غایبین موجه برگزار نمی گردد. 

⭐️تشخیص موجه یا غیر موجه بودن غیبت بر عهده شورای مدرسه است.

⭐️

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته😭😭😭😭😭من جلوی خودم امتحان استانی تاریخ رو دوتا دوازدهمی ندادن هفته بعدش ازشون گرفتن که

نه اسی نگران نباش ، من مطمینم چون دانش آموزم همین شرایط رو داشته با دبیر دیگه گرفتن و حتی کلاس خودمم تمام پایه ها داریم مجدد امتحان میگیریم 

...

✅ یاد آوری💎 دانش آموزي که به علت غیبت موجه در نوبت اول در يک، چند يا تمام مواد درسینمره ارزشیابی ن ...

عزیزم کد 97 بهش میگن توی گوگل سرچ کنین هست من خودم دانش آموزم نمیدونستم بعد دبیر بهم گفت کد 97

✅ یاد آوری💎 دانش آموزي که به علت غیبت موجه در نوبت اول در يک، چند يا تمام مواد درسینمره ارزشیابی ن ...

تا الان هیچ دبیری ندیدم این کار رو انجام بده ،همه مجدد میگیرن ، چون نوبت بعدی نهایی هست و ظلم به دانش آموز هست ،اگه دبیر نمرات رو وارد نکرده باشه توی سیدا، مجدد میگیره ازش 

...

عزیزم کد 97 بهش میگن توی گوگل سرچ کنین هست من خودم دانش آموزم نمیدونستم بعد دبیر بهم گفت کد 97

من چیزی که میدونم گفتم انشالله از شما امتحان بگیرن شما هم ۲۰ بشید 

این هم کپی از کانال مدارس بود گذاشتم 

موفق باشید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من چیزی که میدونم گفتم انشالله از شما امتحان بگیرن شما هم ۲۰ بشید این هم کپی از کانال مدارس بود گذاش ...

بازم خدا شمارو خیر بده یه جوابی دادین

10۰ نفر بازدید کردن یه آره یا نه نگفتن

دستتون درد نکنه

بستگی به دبیرش داره ،چون سامانه سیدا ویرایش نداره،اگه نمرات رو وارد کرده باشه واسه بقیه ، اره ،اگر وارد نکرده باشه میگیرن ازش 

...

بستگی به دبیرش داره ،چون سامانه سیدا ویرایش نداره،اگه نمرات رو وارد کرده باشه واسه بقیه ، اره ،اگر و ...

آخه خودش بهم گفت چهارشنبه میگیرم ازت

بعدش گفت اگه امکان گرفتن امتحان مجدد نباشه واسه امروز آماده باش

آخه خودش بهم گفت چهارشنبه میگیرم ازتبعدش گفت اگه امکان گرفتن امتحان مجدد نباشه واسه امروز آماده باش

من اگه باشم به دانش آموزم اینو بگم ،منظورم اینه یا کتبی یا شفاهی حتما ازش میگیرم امروز 

...

عزیزم مدرسه ما هم نميكيره

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست