2777
2789
عنوان

لعنت به من با این شخصیتم😭😢

191 بازدید | 19 پست

اصلا نمیتونم نه بگم همش میخوام همه رو راضی نگه دارم دیروز یه اتفاقی برام افتاد تاپیک زدم الان اینجا هم کپی میکنم 

الان استرس دارم نکنه بیاد دانشگاهم منو پیدا کنه یا بره شهری که اصالتا اونجایی ام دنبالم بگرده😭😭😭

از دانشگاه داشتم برمیگشتم چادر هم داشتم سوار تاکسی شدم یه پیرمرد خوش خنده بود  باهام حرف زد منم مودبانه جواب دادم متاسفانه سن و اسمم که پرسید راستش رو گفتم .خب گفتم جای پدربزرگم دیگه بعد آخر که میخواستم پیاده شم گفت خیلی  شما مودب و خوش برخوردید دوست دارم دوستی مثل شما داشته باشم کاش بازم ببینمت 😑🥶ازم شماره خواست منم رودروایسی موندم ولی  شماره خودم رو گفتم وای به جای رقم آخرم یه چیز دیگه گفتم مثلا به جای 2 گفتم 1🤕

تروخدا بگید الان چی میشه منظورش چی بوده ؟ نکنه قاتل بوده نکنه دنبال اومد ببینه خونم کجاست😭😭😭نکنه شمارم رو پیدا کنه

وایی من اینقدر خجالتی ام که همش با همه تو رودروایسی میمونم😭😭😭😭سگ بشم اگه یه بار دیگه با راننده حرف بزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم تاپیک قبلتو خوندم ، ن گلم خیالت راحت ، نترس هیچ پیدات نمیکنه ،

قربونت برم عزیزم که بهم قوت قلب دادی🥰🥰همش دارن خودخوری میکنم به خانواده ام هم نگفتم میدونم که سرزنشم میکنن🤕

شاید برا پسرش در نظرت داشته، نترس اصلا کم سنو سالی ، این ترسا برات طبیعیه

مرسی عزیزم 😘من به مردا و جوونا اعتماد نمیکنم اصلا ولی این چون پیر بود اعتماد کردم😵‍💫

قربونت برم عزیزم که بهم قوت قلب دادی🥰🥰همش دارن خودخوری میکنم به خانواده ام هم نگفتم میدونم که سرزن ...

ن بابا نگران نشو هیچی نمیشه ، اصلا اون الان اسمتم یادش رفته 

مردم هزار جور کثافت کاری میکنن نمیترسن. 

شمارتم ک اشتباه دادی ، اصلا درستم داده بودی شماره رو‌فوقش بلاکش میکردی 

تموم شده رفته ، رها کن ، زندگی انقد از این استرسا داره برا ادم 

این مدلا توش گمه

توروخدا مواظب باش الان دیگه دور و زمونه گول خوردن نیستا اونم به این راحتی بابا پیرمردان از صدتا پسر ...

اره دقیقا عبرت گرفتم واقعا 😔من تازه وارد جامعه شدم قبل دانشگاه همش خونه بودم به خاطر همین اصلا فکر همچین چیزای رو نمیکردم

مرسی عزیزم 😘من به مردا و جوونا اعتماد نمیکنم اصلا ولی این چون پیر بود اعتماد کردم😵‍💫

اره یبارم بوفه چی مدرسمون با دوستم خیلی گرم میگرفت اونم پیرمرد بودو دوستمم راحت باهاش حرف میزد 

اخر اقاهه گفت برا پسرم میخوامت تو خیلی دختر خوبی هستی

نه دیگه چیزی نمیشه نترس

اگرم دوباره دیدیش سرد باش و نگاش نکن اگرم چیزی گفت بگو لطفا مزاحم نشید خانوادم اجازه صحبت با غریبه ها رو بهم نمیدن و بابام اگه شمارو ببینه خیلی بد میشه و سریع دور شو ازش

پیرینسس🎀🤍

اره یبارم بوفه چی مدرسمون با دوستم خیلی گرم میگرفت اونم پیرمرد بودو دوستمم راحت باهاش حرف میزد اخر ا ...

ببین بعضی از پیرمردا ازشون مشخصه نیتی ندارن

پیرینسس🎀🤍