2777
2789

دخترا هیچوقت از خودتون نگذرید بخاطر پاتنرتون ینی بزارید همیشه اولویت اول خودتون باشید بعد ایشون

من دو سه بار بخاطر اینکه منتظرش نزارم و معطل نشه سریع اماده شدم و آرایش نکردم همون لحظه گف خیلی قشنگی عشقم و عالی هستی بعدا ها بعدا ها بهم گفت تو هیچ ذوقی برا اومدن پیش من نداری و ارایش نمیکنی و فلان دیگ درس عبرت گرفتم که اگه ده ساعت هم لازم بود منتظرش بزارم تا به خودم برسم و عالی باشم

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم همین جا هم اولویت خودت نیستی داری خودتو تغییر میدی که ازت تعریف کنه

پس چیکار کنم نمیدونم.. فک کنم این تصمیم درستیه که گرفتم

چون من بخاطر ایشون سریع اماده شدم ک منتظر نباشه وگرنه خودم یک ساعت هم طولش میدادم.. 

منم به این نتیجه رسیدم . اول خود آدم بعد دیگران . من بخاطر دیگران از جونم مایه میذاشتم خودگذشتگی میکردم بجای تشکر از همه شون بدی دیدم اول فکر میکردم دارم ایثار میکنم بعد فهمیدم آدم برای هرکس نباید ایثار کنه 

اره دقيقا اول خودمون بعد عشق همسر رفيق...اخرش هيچکی جز خودمون برامون‌نمیمونه..دنیا بی رحمتر از این ح ...

اره🥲

منم به این نتیجه رسیدم . اول خود آدم بعد دیگران . من بخاطر دیگران از جونم مایه میذاشتم خودگذشتگی میک ...

بله موافقم میانه روی خوبه ولی بنظرم اول اولویت خودمونیم