2777
2789
عنوان

اپارتمان کنار خیابون در طبقات بالا

657 بازدید | 52 پست

یه واحد اپارتمان طبقه ششم دیدم که خوشم اومده

پنجره هارو به خیابونه و دوجداره

مورد خوبیه، فوله

ویوی خوبی هم داره

فقط ترسم از صدا و الودگیه

کسی تجربه ای داره؟

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اپارتمان من ویوش خیابون و بازاره ولی صدا اذیت کننده نیست، کلا صدای خاصی نمیاد

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

پنجره pvc

دوجداره است

ساعت هفت شب بازدید کردم پنجره ها که بسته بود صدا نمیومد

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
اره همیش صدای ماشین میادو دود پرتو ی خونت همه جارو سیاه میگنه...صاحب اول واخرشم خودتی

شما تجربه اش رو داشتین؟

حتی با پنجره upvc؟

طبقه اخرم هست

ما طبقه دهم هستیمتو خیابون فوق شلوغولی بابت سر و صدا مشکلی نداریمهم پنجره دو جداره ست هم طبقات بالا ...

جدی؟

دلم اروم شد

خیلی روی صدا حساسم خوابم به هم میریزه

اپارتمان من ویوش خیابون و بازاره ولی صدا اذیت کننده نیست، کلا صدای خاصی نمیاد

خیابون اصلی هستین؟

داداشم اینا توهمچین خونه ای مستاجرن..اما پنجره هادوجداره نیست

پس خونه قدیمیه

نه این تقریبا نوسازه

خیابون اصلی هستین؟

نه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

حتما خونه رو نزدیکای ظهر هم بازدید کنینالبته خونه وسیله بره توش انگار عایق تر میشه یکم

از نظر نور یا صدا؟

چون شب معمولا شلوغ تره