2777
2789
عنوان

خدایا همین عقلمون هم نگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 37 پست
وقتی اونقدر طرز فکرت پایینه که طنز و از واقعیت نمیتونی تشخیص بدی حرفی نمیمونه برای گفتن

به جوک میگن روز معلولان ذهنی روز پسر هست باید تکرار کرد (البته واقعیت داره این موضوع )خلاصه دفعه دیگه کاربری تو میترکونم اومدی نو سایت باید با بانو بانو حرف بزنی 

البته مردی عین تو میاد تو این سایت وگرنه مرد درست حسابی دنبال پول روی پول گذاشتن و کار کردنه همین شما ها فردا نبرید زیر دست مردای اون شکلی میگید وای اقتصادددددد بدهههه

همون بخ خندون و جوک گفتن ادامه بده بیشتر از اون تعلیقت می‌کنم 

به جوک میگن روز معلولان ذهنی روز پسر هست باید تکرار کرد (البته واقعیت داره این موضوع )خلاصه دفعه دیگ ...

ببین در حد این حرفها نیستی اولا ‌

دوما کسی از تو دعوت نکرد بیایی توی تاپیک من 

سوما حالا که بهت احترام میزارن‌و درست جوابتو میدن فکز نکن خبریه 

اصولا من شخصیتم بر محور احترام به بقیه هست تورو نمیدونم 

خیلی برات سنگینه لطف کن دیگه توی تاپیک من نیا 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین در حد این حرفها نیستی اولا ‌دوما کسی از تو دعوت نکرد بیایی توی تاپیک من سوما حالا که بهت احترام ...

تو احترام داشتی تو این سایت ها نبودی یا تاپیک بزنی من شکل میمونم و فلان تا حالا دیدی یه کارخانه داری وکیلی چیزی بیاد همچین جوکی بگه اونا حتی تو‌ جوک گفتن هم باکلاسن قشنگ از حرف زدن مرد میشه فهمید چند چنده 

خودشم یه نگاه به جوک هات کردم همشون مال دوران خنده بازار و سال‌های ۹۷ ۹۸ ۹۶ هستن اخه اینا چه جذابیتی ...

هرکس طبق تفکرات خودش و سلیقه خودش پست میزاره 

اگر قدیمی هست و جذابیتی برای شما نداره  ولی برای من خنده داره 

اینجا میگم با دوستان بخندیم بدون قصاوت بدون توهین 

به جوک میگن روز معلولان ذهنی روز پسر هست باید تکرار کرد (البته واقعیت داره این موضوع )خلاصه دفعه دیگ ...

شما مطمئنی دنبال کار نیست عزیزم از جایی حس میکنم عصبانی شما امشب

تو احترام داشتی تو این سایت ها نبودی یا تاپیک بزنی من شکل میمونم و فلان تا حالا دیدی یه کارخانه داری ...

متاسفانه قصاوت خوب نیست 

نه شما منو  میشناسی نه من شمارو 

پس قصاوت نکنیم همدیگرو خیلی قشنگتره 

شما مطمئنی دنبال کار نیست عزیزم از جایی حس میکنم عصبانی شما امشب

بله یه تاپیک زد که زن‌ها آرایش میکنن و بدون اون زشتن و من ترکوندم حق نداره در قالب جوک توهین کنه بری تهش میبینی خودش قیافه نداره باید جلوی امثال این وایساد 

بله یه تاپیک زد که زن‌ها آرایش میکنن و بدون اون زشتن و من ترکوندم حق نداره در قالب جوک توهین کنه بری ...

من ادعای روی قیافه ندارم 

ولی کسی هم قصاوت نمیکنم 

شما یه طنز و با واقعیت اشتباه میگیری‌

سعی کنیم همیشه جنبه خوب داستان هارو در نظر بگیریم 

بله یه تاپیک زد که زن‌ها آرایش میکنن و بدون اون زشتن و من ترکوندم حق نداره در قالب جوک توهین کنه بری ...

حالاکه کارت ترکونده خیر ببینی من تاپیکامو میخوام چندتاش بترکه این لطفو میکنی 

من ادعای روی قیافه ندارم ولی کسی هم قصاوت نمیکنم شما یه طنز و با واقعیت اشتباه میگیری‌سعی کنیم همیشه ...

اگه بازم تاپیک این شکلی ببینم میترکونم اینبار کاربری تو هم میدم دست نی نی یار 

دیگه هم ریپ نزن کار دارم 

اگه بازم تاپیک این شکلی ببینم میترکونم اینبار کاربری تو هم میدم دست نی نی یار دیگه هم ریپ نزن کار دا ...

اولا من سر جنگ با کسی ندارم و به کسی هم توهین نمیکنم 

ولی باز مودبانه میگم در حد این حرفها نیستید دوست گرامی