2777
2789
عنوان

خدایا همین عقلمون هم نگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 37 پست
اولا من سر جنگ با کسی ندارم و به کسی هم توهین نمیکنم ولی باز مودبانه میگم در حد این حرفها نیستید دوس ...

ولی تو کاملا در سطح این حرفا هستی معلومه که من در حد این حرفا نیستم دوست گرامی تو هم نیستم دیگه ریپ نزن واقعا خوشم نمیاد 

ولی تو کاملا در سطح این حرفا هستی معلومه که من در حد این حرفا نیستم دوست گرامی تو هم نیستم دیگه ریپ ...

هرکس میتونه هرجور دوست داره فکر کنه

باز قصاوت نکنیم بهتره 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بازم تاپیک این شکلی ببینم میترکونم اینبار کاربری تو هم میدم دست نی نی یار دیگه هم ریپ نزن کار دا ...

امضاتونو خوندم وقتی تو چنین محیطی بزرگ شدین که پدر مادر اومدن پرونده ها و مشکل کیساشونو تعریف کردن حق دارین به همه مردا گارد داشته باشین و بهدهمه گاردبگیرینو قضاوت کنین متاسفانه باید مادر عزیزتون برای پاکسازیذهن شما یه چند جلسه مشاوره بهتوناختصاص بده تا راحت به دیگران توهین نکنید قصاوت نکید و از همه مهمتر به اعصابتون مسلط باشید و بلد باشید اگه محیطی ناراحتتون کرد اون محیطو ترک کنید

امضاتونو خوندم وقتی تو چنین محیطی بزرگ شدین که پدر مادر اومدن پرونده ها و مشکل کیساشونو تعریف کردن ح ...

اخه من با مرد درست حسابی چرا مشکل داشته باشم ؟

خودم ۱۸سالگی ازدواج کردم اگه با مردا مشکل داشتم نباید کلا ازدواج میکردم ولی خواهشا اسم اینا رو هم مرد نزار و ازشون دفاع نکن 

عزیزم شما تاپیک دوستمونو ترک کن و یه صلوات بفرست

من تاپیک اخریم هم در پر بازدید ها هست هم داغ ترین ها 

خودم هر دقیقه سی تا پیام دریافت می‌کنم خودم اصلا دوست ندارم هی جواب اینو بدم گیج میشم 

اخه من با مرد درست حسابی چرا مشکل داشته باشم ؟خودم ۱۸سالگی ازدواج کردم اگه با مردا مشکل داشتم نباید ...

خدا رو شکر امیدوارم همیشه سلامت و خوشبخت و موفق باشید 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

اخه من با مرد درست حسابی چرا مشکل داشته باشم ؟خودم ۱۸سالگی ازدواج کردم اگه با مردا مشکل داشتم نباید ...

تجربه ثابت کرده بهم به اونی که خوشبین تر از همه بودم و ادعای مردونگیش میشد بدتر ازش نارو خوردم جوری که به هر کی گفتم‌ باورش نشد ظاهر ادما با باطنشون فرق داره اونی که میخندونه از همه غمگینتره اونی رو هم دیدم که ظاهر کاملا خشکو سنتیو به اصطلاح محجوب داشته و هزارو یک خطا کرده که با فهمیدنش دود از سرم بلند شد  قضاوت نکن وقتی این کاربرو نمیشناسی