2777
2789
عنوان

سفته واسه اجاره خونه

78 بازدید | 8 پست

خانما واسه اجاره خونه به مقدار یک سال کرایه صاحب خونه تو بنگاه ازمون سفته گرفت منم پشت سفته ها رو امضا زدم به نظرتون طبیعیه سفته گرفتن از مستاجر خیلی استرس دارم

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼

اصلا طبیعی نیست

قولنامه دارید پ‌ول پیش دستش دارید برای چی سفته دادید

فردا برید اتحادیه املاک تا پدر اون بنگاه دارو دربیارن

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا طبیعی نیستقولنامه دارید پ‌ول پیش دستش دارید برای چی سفته دادیدفردا برید اتحادیه املاک تا پدر او ...

آخه پول پیشمون پنجاه تومن بود بعد تو قولنامه هم ذکر کردن که سفته ها بخاطر ضمانت اجاره خونس

اره خب بجاي چك گرفته ازتون ضمانت اجاره ها

پس یعنی چک یا سفته گرفتن امکانش هست ؟من چون اولین بار بود می‌شنیدم الان خیلی بخاطرش استرس گرفتم

پس یعنی چک یا سفته گرفتن امکانش هست ؟من چون اولین بار بود می‌شنیدم الان خیلی بخاطرش استرس گرفتم

اره معمولا چك ميگيرن برا اجاره ها وقتي ميلغ رهن كم هست

چون شايد شما اجاره ها رو ندادي و ميلغ كلش از مبلغ رهن هم بيشتر شد و رفتي بعد مالك مي مونه و هيچي از شما دستش نيست

هر ماه اجاره چنده؟

اره معمولا چك ميگيرن برا اجاره ها وقتي ميلغ رهن كم هستچون شايد شما اجاره ها رو ندادي و ميلغ كلش از م ...

بله حرف شما رو مالک هم گفت،پنجاه م پول پیش ماهی شش ونیم م کرایه،،درسته مبلغ کرایه از پول پیش بیشتر میشه