2777
2789

خس خس سیته نوزاد ۹ماهه بدون تب خطرناکه ایا؟

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من دوماهشه اینجوری بود. بهداشت گفت آنفلوآنزا ست ، همه بچه ها گرفتن ، خیلیا بیمارستانی شدن، من خداروشکر پلارژین دادم داره خوب میشه ، همش بخور میدم ، امروز هم آب زمزم دادم

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃
بچه من دوماهشه اینجوری بود. بهداشت گفت آنفلوآنزا ست ، همه بچه ها گرفتن ، خیلیا بیمارستانی شدن، من خد ...

توروخدا ازین کارا نکنید شاید بچه آنتی بیوتیک لازم داشته باشه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

بخاطر آلودگی هوا هم میشه اگه ببری بیرون یا سرما خورده طفلی

اخه بیرون نرفته بود اینجوری شد.علایم سرماخوردگی ام نداره.فق ط تک تو یبار صبح یبار شب تک سرفه

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
حالت خوبه؟ دکتر پلارژین داد

انتی بیوتیک نداد؟منم پلارژین بگیرم