2777
2789
عنوان

دعوا با خوهر شوهر و شوهر

1263 بازدید | 53 پست

بچه ها من قبلا هم گفتم ک من دو تاخاهر شوهرم دارم۱۲ ساله و ۱۸ ساله

ک‌ با خودم زندگی میکنن پدر و مادرشون فوت شده

و الان ۶ ساله ک پیش هم زندگی میکنیم

خودمم ۲۴ سالمه دو تا بچه دارم

قضیه از این قراره ک از ۶ سال پیش ک ازدواج کردیم و همه توی ی خونه بودیم 

من خیلی ب دخترا( منظورم از دخترا خاهرشوهرامه بهشون میگم دخترا) محبت میکنم مدام نمیذارم کسی در حقشون ظلم کنه همیشه حقشونو میگیرم نمیذادم شوهرم دعوا یا اذیتشون کنه

اگر شوهرم نذاره ک برن تولدی خیابونی جایی با دوستاشون خودم ب زور شوهرم رو راضی میکنم

بقیشو تاپیک بعدی میذارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دخالت نکن فردا اتفاقی بیوفته خرتورو میگیرن 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

من وقتی ۱۷ سالم بوده ازدواج کردم و بچه ها رو مدرسه و مهد کودک میبردم همیشه بهترین لباس تغذیه...

اما الان ک بزرگ شدن باید حداقل کمک دست من باشن

توی خونه دست  ب سیاه وسفید نمیزنن

من جمعه مهمون داشتم شنبه از ۱۲ ظهر تا ۷ خونه رو کلا تمیز کردم اونم با دوتا بچه بعدشم شام مفصل گذاشتم

ب خاهرشوهرم ک ۱۸ سالشه گفتم میشه تو ظرفارو بشوری

گفتم خیلی خستم دستام اگزما داره داشت خون میزد بیرون

نشون هم دادم

گفت مگه چکارب کردی حالا

گفتم پارکینگ شستم ۳۰ تا پله جارو دادم دیدم گفت نهایت ۱۰ دقیقه طول بکشه

گفتم سرویس بهداشتی ها رو شستم دیدم گفت نهایت اینم یک ربع

گفتم وایکتس زدم ظرفارو گردگیری جارو برقی شام

دیدم گفت نهایت ۳ ساعت اینک چیزی نیست

خیلی ناراحت شدم ک اینقد کارای ادمو کوجیک میشمورن من حتی تایم حموم رفتن ندارم با ی بچه ۴ ماهه

تصمیم گرفتم ب شوهرم بگم ک با خاهرات صحبت کن تو کارای خونخ کمک کنن 

من نمیخام باهاشون بدرفتاری کنم و ..

مثلا بهشون میگی ی بالشت جا ب جا کن قیافشون کامل عوض میشه

خودش چنتا همکلاسی دارن ک نامادری دارن و نامادری ها مدادم از خونه پرتشون مبکنه بیرون یا انگ خرابکار و جن...ده بهشون میزنه ولی من دریغ از حتی ی حرف شرد