2777
2789
عنوان

دعوا با خوهر شوهر و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 53 پست
خیلی ناراحت شدم ک اینقد کارای ادمو کوجیک میشمورن من حتی تایم حموم رفتن ندارم با ی بچه ۴ ماههتصمیم گر ...

خوبی که حد گذشت همینه دیگه. طرف فکر میکنه‌وظیفه ی شما هست. وای چه صبری داری. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا گفتم ب شوهرم بگم همه باید کمک بدین من دیگ نمیتونم پاهام درد میکنه واقعا اگزما دارم سنگ کلیه دارم نوزاد ۴ ماهه

دارم تازه اینم بگم دیروز برا بچمم واکسن زده بودم

قبلا چندباری گفتم ک اقا همه کمکم بدین ولی هیچکس گوش شنوا نداره

منم گفتم تو خودت نمیخای ی ظرف بشوری من از صب سر پام خودم پاشدم ظرفارو بشورم نذاشت با قسم و قران ک خو ...

شایدمنظورش این بوده چه کاری کردی که دستات اینجوری شدن شایدبدبرداشت کردی بعدش که میخواسته بشوره سخت نگیربه نظرم ازاول بهشون کاربرده بگوبیاین وصحبت کنین باهم دیگ هرکی مسئول یه قسمتی باشه یکی جاروکردن یکی غذادرست کردن یکی ظرف شستن بهشون مسئولیتی بده که کلاهمیشه انگام بدن واینوتوافث کنین بگوحالاکه بزرگ شدین هرکی یکاری انجام بده به نظرم آدم بدی نیستن جوونن بچه های حالاهمه اینجورین من وآبجیم همینجوریم خودمون

نمیخام لج و دعوا پیش بیاد 

من ک دور از جون شما مثل سگ از شوهر کرد پشیمونم جو خونه پدرم خوب نیست طلاق بگیرم

شما بگید چکارکنم

بخدا من حتی ۱۰ صفحه ۱۰ صفحه براشون جزوه مینویسم هر غذایی بگن درس میکنم از حق خودنو بچه هام میزنم

ولی اونا قدر دان نیسان

مطمعنا اگ پدر و مادرشون بود اینقد بهشون بها نمیداد

از دیشب دارم فقط ب خرفاش فک میکنم

والله حق داری.‌زیادی زر زر کرده.‌دختره ی پررو. والله ما هم تو فامیل دختری داشتیم پدر و مادرش فوت کردن. این یا خونه خواهرش بود یا خونه برادرش. خیلی هم‌کار می‌کرد.‌دختر خوبی هم هست. الان دیگه تنها اینا تو دنیا پدر و مادرشون و از دست دادن و باید خودشون و بگیرن برای بقیه.خوب حق حساب اینه که تو خونه هر کی وظیفه ای داشته باشه. 

شایدمنظورش این بوده چه کاری کردی که دستات اینجوری شدن شایدبدبرداشت کردی بعدش که میخواسته بشوره سخت ن ...

ن علنا گفت ک کار خاصی نکردی منم گفتم اوکی و قلبم شکست

حتی اب بخورن لیوانشو نمیشورن

نمیخام لج و دعوا پیش بیاد من ک دور از جون شما مثل سگ از شوهر کرد پشیمونم جو خونه پدرم خوب نیست طلاق ...

چرا جزوه هاشون و مینویسی. اسی دیگه دلم‌میخواد بیام از دستت سرم و بکوبم تو دیوار. ولشون کن. کم‌محلی کن فقط. محل سگ بهشون نده. همون غذا بپزی کافیه براشون. یعنی چی‌مگه کلفت اونایی

من از اینک دوس پسر داره خبر دارم 

ولی هیچوقت دهن باز نکردم سعی کردم راهنمایش کتم

ولی این کمک دست نبودنه اذیتم میکنه من سختمه مدادم ب یکی بگم ظرف بشور یا مثلا اینو وردار یا هرچی

دوس دارم طرف خودش دید یا اشغال افتاده خودش ور داره دید لیوان کثیفه خودش بشوره ن من مدادم بگم خجالت زده بشم

نمیخام لج و دعوا پیش بیاد من ک دور از جون شما مثل سگ از شوهر کرد پشیمونم جو خونه پدرم خوب نیست طلاق ...

اسی جان فک کنم دیر شده واسه تربیتشون تازه من شوهرم پشتمه از پس دوتا بچم که ۱۲ و ۱۳ ساله ان برنمیام .سنت کم بوده تجربه نداشتی .خدا کمکت کنه بچه های الان خیلی ک...ون گش...ادن فقطم خواهر شوهرای تو اینجوری نیستن

چرا جزوه هاشون و مینویسی. اسی دیگه دلم‌میخواد بیام از دستت سرم و بکوبم تو دیوار. ولشون کن. کم‌محلی ک ...

نمیدونم چکار کنم خاهر بدون اعصاب خرابی این موصوع تموم شه

اسی جان فک کنم دیر شده واسه تربیتشون تازه من شوهرم پشتمه از پس دوتا بچم که ۱۲ و ۱۳ ساله ان برنمیام . ...

خب من چکار‌کنم با دوتا بچه و دوتا خاهرشوهر ب هیچی نمیرسم

ی توزاد ی ۵ ساله هوووووف....

نمیدونم چکار کنم خاهر بدون اعصاب خرابی این موصوع تموم شه

دیگه براشون تلاش نکن خواستن جایی برن تو طرفداری کنی که هر طور شده برن.‌بذار داداششون  خودش باهاشون هر کار خواست بکنه