2777
2789
عنوان

دعوا با خوهر شوهر و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 53 پست
دیگه براشون تلاش نکن خواستن جایی برن تو طرفداری کنی که هر طور شده برن.‌بذار داداششون خودش باهاشون ه ...

من الان مشکلم اینه ک کمکم نمیدن تو کارای منزل ۴ تا بچه توی ی خونه قطعا میدونی چقد بهم ریختگی داره

خب من چکار‌کنم با دوتا بچه و دوتا خاهرشوهر ب هیچی نمیرسمی توزاد ی ۵ ساله هوووووف....

بشینید تقسیم وظایف کنید باید از اول که کوچیک بودن ازشون کمک میگرفتی 

کم کم یادش بده بیاد پیشت غذا بپزید باهم یا سالاد و دسر را بده بهش درست کنه 

باید یه خانه دو طبقه میگرفتید اینا توی یه طبقه باشن و براشون غذا درست میکردی دیگه تمیز کردن خونه را انجام میدادن 

خودخواه بار اومدن 

بهشون بگو ماهمه داریم باهم زندگی می کنیم باید کارها هم تقسیم بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشینید تقسیم وظایف کنید باید از اول که کوچیک بودن ازشون کمک میگرفتی کم کم یادش بده بیاد پیشت غذا بپز ...

قبلا گفتم ولی اهمیت نمیدن مگه مث دیشب بگم ظرف بشور ک با غرو حرف بشوره

ب شوهرم بگم باهاشون حرف بزنه؟؟؟

قبلا گفتم ولی اهمیت نمیدن مگه مث دیشب بگم ظرف بشور ک با غرو حرف بشورهب شوهرم بگم باهاشون حرف بزنه؟؟؟

من اصلا موندم چطور شوهرت تا حالا چیزی نگفته بهشون. والله مادر خودشون هم‌زنده بود الان دیگه باید کارهای خودشون و که انجام‌میدادن.‌این فردا چجور میخواد ازدواج کنه اینجور تن‌پرور و تنبل

من اصلا موندم چطور شوهرت تا حالا چیزی نگفته بهشون. والله مادر خودشون هم‌زنده بود الان دیگه باید کاره ...

اینم شانس منه

والا هرکی پیش هرکی بزرگ میشه تا کمر براش خم میشه

ن من ک همه زبونشونم درازه

خواهرم به پسر ۱۰ سالش میگه زباله ها رو ببر جوری میبره که بریزه زمین مجبور شه خودش جمع کنه. از سر کار میاد باباهه بیخیال ‌پسرش ظرفش روهم برنمیداره .اون یکی خواهرم دخترش ۲۲ سالش هست مجبوره موقع خواب دخترش سرو صدا نکنه دخترش ناراحت نشه کمک که اصلا .

سلام عزیزم     اگر بخوای با دعوا مسئله رو حل کنی خودت عذاب میکشی    سعی کن با ملایمت کم کم براشون جا بندازی که باید کمک کنن    با زبون خوش    مثلا میتونید چهارتایی جلسه بذارید  ی کیکی چیزی بپز  دورهم  بشین خوب توصیح بده  بگو وظایف رو می‌نویسیم از این ب بعد تقسیم کار   خیلی هم زیاد نشه کاراشون که فکر کنن خیلی داری سخت میگیری   مثلا ظرف شستن و میز جمع کردن و جارو     بگو  من میپزم شما بخورید ظرفا  با شما      بعدش کیکتون رو بخورید و اتمام جلسه    اگر نشد و بحث شده دیگه کلا برید مشاوره    اصلا با دعوا جلو نرید

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

به نظرم باید به شوهرت بکی باهاشون صحبت کنید 

البته اینم بگم تنبل شدن چون همه کاراشونو کردی از اول 

خونه مادر پدرشم ادم باشه تنبل باشه هیچ کار نمیکنه 

ناراحت نشو 

فقط باید یکی حالیشون کنه 

سلام عزیزم اگر بخوای با دعوا مسئله رو حل کنی خودت عذاب میکشی سعی کن با ملایمت کم کم براشون جا ...

چند بار گفتم با زبون خوش ولی بی فایده اس

خودم دیگه خجالت میکشم بهش کاری بدم

تو دعا کن برا من ی ظرف بشورن بقیه چیزا پیش کش

نمیخام لج و دعوا پیش بیاد من ک دور از جون شما مثل سگ از شوهر کرد پشیمونم جو خونه پدرم خوب نیست طلاق ...

همه این کارا که نوشتی تعطیل کن

وظیفه ای نداری

به خودت فکر کن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
من از اینک دوس پسر داره خبر دارم ولی هیچوقت دهن باز نکردم سعی کردم راهنمایش کتمولی این کمک دست نبودن ...

اسی معذرت میخام ولی اینا همه جواب خوبیای بیش از حد خودته

باید از اول حد وسط میگرفتی الان میشه با شوهرت نرم نرم صحبت کن و بگو ک خسته شدی حتی اگ بچه خودتم باشه از ی سنی باید کمک کنه چ برسه ک اینا باهات زندگی میکنن کاراشونو انجام میدی کمک نمیکنن

شوهرت اخلاقش چجوریه حق رو ب کی میده

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن