2777
2789
عنوان

چرا میگن خلیج فارس

1715 بازدید | 72 پست

چرا نمیگن خلیج ایرانی ایذان کلا 40 درصد فارس داره همه که فارس نیستن ترک لر کورد عرب و بلوچ و گیلک و کلی دیگه اقوام داریم که اگه نباشن ایران نابود میشه 

با گل دنیا داریم میجنگیم که نگن خلیج عرب بعد شما گیر فارش یا ایرانی؟؟ 

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار اول خلیج عرب رو حذف کنیم از ذهن همه

بعد سراغ اونم میریم 😑

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

چون از قدیم خلیج پارس بوده و تا ابد هم خلیج پارس میمونه🙃

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

افکار چرت و پرتتونو رواج ندین دعوا نندازین بین قومیت ها

اسم ایران در گذشته پرشیا و بعدها پرسه بوده و تغییر پیدا کرده به ایران

پرشین گالف یا خلیج پارس برگرفته از این اسم هست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من از یه قوم دیگه ام فارس نیستم ولی کلا برام مهم نیس به خلیج چی میگن فارس عرب ترک لر کرد مهم نیست بر ...

اسم از قدیم روش بوده این مهمه 

همه اقوام ایران هم رو سر ما جا دارن و قطعا بودن همشون کنار هم مهمه

اسم خلیج فارس اط خیلیییی قدیم بوده و مهمه بمونه

چون ایران اسم قدیمیش سرزمین پارس بود نه فقط پارس زبانان ک

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.