الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی نمیدونی پارس فقط زبان نیست اسم یک سرزمین بزرگ هست ک توش انواع اقدام و ادیان هست
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
عزیزم زبان رسمی ما فارسی هست با اینکه به قول شما قومیت های مختلف داخل ایران هست پس ربطی نداره
از طرفی نامگذاری خلیج فارس برمیگرده به زمان پارسها که دریای پارس گذاشتن و به مرور شده خلیج پارس و بعدها فارس
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
و اصلا این خلیج فارس اون فارسی نیس که تو میگی این فارس با اون فارس فرق داره اصلش پارسه که شده فارس و معنیشم ینی همون ایران در نتیجه همون خلیج ایرانه جبهت بیخودیه:/
و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)
عشقم هممون ایرانی هستیم با زبان فارسی مثلا اگه قومیت شما بشه جزو ترکیه یا عراق دیگه ارزشی داره واست ؟افتخار باید کنیم به فارسی حتی بیشتر از لهجه مادریمون
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
فارس یعنی چی؟ داریم میگیم فارس یا پارس یا پرشین اشاره به ایران و ایرانی بودن میکنه که اشاره به همه م ...
نمیخاد بفهمه و الا جواب رو دوستان خوب دادن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.