شوهرم درپی غلطی که کرد گفتم بشین رابطه کات کن بعد یکروز بزور پیام داد.ابرومون میره تموم من گفتم چندتا بد بیراه بگه... درحالی که شوهرم سرکار من خونه بودم.. بعد از این کشمکش.. چندروز گذشت دیدم نزدیک سه بار بهش زنگ زده.. من پرسیدم انکار کرد... بعدش داستانش اینجوری گفت یک اقایی زنگ زده گفته به خوارم زنگ نزن... من گفتم فرداش دوباره چرا زنگ زدی گفت پیام تهدید داده ابروتو میبرم... زنگ زدم بگم تموم شده لطفا دیگه تهدید نکن.. تمومم... حالا کلی گریه زاری شوهرم کرده قسم که تمامه
زنه شوهر بچه داره... نمیدونم باورکنم یانه... دیروز سرهمین داستان که باورنکردم..شوهرم مثل وحشیا داد کشید گفتم چرا جلو من زنگ نزدی فحش بدی فحش داد به خودم گف طلاقت میدم بچمم میگیره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زنه شوهر بچه داره... نمیدونم باورکنم یانه... دیروز سرهمین داستان که باورنکردم..شوهرم مثل وحشیا داد ک ...
پس معلومه هنوز تمومش نکرده ،چرا آنقدر خیانت زیاد شده واقعا دیگه چطور میشه زندگی کرد و اعتماد کرد،زندگیخامون همش شده ،دروغ ،خیانت ،خدا بهمون رحم کنه و عاقبت هممونو ختم بخیر کنه