2777
2789
عنوان

به نظرتون ادکلن ایفوریا خوبه

279 بازدید | 6 پست

خریدمش اول بوشو دوست داشتم الانم دوست دارم ولی توی مغازه کوکوشنل و شنل چنسم بود و اول خوشم اومد ولی ایفوریارو انتخاب کردم

یه عطر س ک س ی و جذاب میخواستم از اینا که ادمو باکلاس نشون میده به نظرتون انتخابم درست بوده؟

خودتون نظرتون راجب ایفوریا چیه

درمورد اون دوتاهم بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایوفوریا عطر گرمیه و من دوسش ندارم من خودم عطر های سرد رو دوس دارم ک بوی تمیزی بدهولی اگه ایوفوریا ...

داشتم هر دورو لانکوم بهتر بود گودگرل افتضاح

منم ملایم و خنک و گلی و اینا دوست دارم

عطری هم که بوی تمیزی بده دوست دارم

ولی الان زمستونه حس کردم عطر گرم جذاب تره

داشتم هر دورو لانکوم بهتر بود گودگرل افتضاحمنم ملایم و خنک و گلی و اینا دوست دارمعطری هم که بوی تمیز ...

اره زمستون عطر گرم بهتره ولی خب من واقعا با بوش کنار نمیام 😬😂

خنک و ملایم اکلت

مای وی

لالیک 

اینارو دوس دارم

اره زمستون عطر گرم بهتره ولی خب من واقعا با بوش کنار نمیام 😬😂خنک و ملایم اکلتمای ویلالیک اینارو دو ...

مای وی عطر قبلیم بود پسندیدمش ولی انقدر همه نوشته بودن بوی یاس و دیفن هیدرامین میده تمدید نکردم

اکلتم تابستون داشتم اونم دوسش داشتم ولی حس میکردم باکلاس نیست😂