2777
2789
عنوان

بیاین پای مررغ میخوام بپزم

215 بازدید | 26 پست

بچه ها منو شوهرم تا حالا پای مرغ نخوردیم یه جورایی چندشمون میشه ولی میخوام یه بار درست کنم ببینم چجوری میشه به خاطر خاصیت زیادش بنظرتون مزش خوبه چون خیلیا میگن خوشمزس 

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

نه اگر خوشتون نمیاد نخورین خاصیت انچنانی نداره چربیشم خیلی زیاده

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خوشمزش با شعله کم از الان بذار تا شب بپزه

موادش هم هویج و رشته فرنگی و عدس و سبزی سوپی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خیلی خوشمزش با شعله کم از الان بذار تا شب بپزهموادش هم هویج و رشته فرنگی و عدس و سبزی سوپی

واقعا پس بپزمم

نخوردم و میگن میکروب و‌باکتری زیاد دارهبنظرم باهاش سیروپیازبنداز موقع پخت بلکه این میکروباشو بگیره

اره اول یه دور میجوشونم ابشو میریزم تا میکروبشو هورموناش بره بعد میپزمش

من با بلغور گندم سوپش میکنم خیلی دوس دارم

پا رو با ادویه و پیاز و رب تفت میدم بعد بلغورو میریزم بعدشم آب میذارم بپزه دیگه وقتی پخت ۵دقیقه قبل خاموش کردنش یه کم جعفری خشک و یه قاشق آبلیمو بهش میدم

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

مزه‌اش خوبه

یکم لزجه

پیاز داغ کن یکم پاها رو توش تفت بده

بعدم ادویه بزن و آب جوش بریز(میتونی رب بزنی یا نه سلیقه‌اس)

یکمم آب لیمو ترش اضافه کن تا جا بیفته

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اره خوشمزه اس من اولش با ی کم پیاز ادویه سرخش میکنم بعد آب می‌ریزم نخود خیلی خوشمزه میشه نوش جان

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

هرچیزه چندش رو میگن خاصیت داره چه وضعشهههه😂😅

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀