2777
2789
عنوان

تیک عصبی

364 بازدید | 29 پست

سلام دوستان، کسی هست که بچس تیک عصبی داشته باشه و کاملا خوب شده باشه؟ 

تیک عصبی یعنی مثلا هی پلک میزنه چشمک میزنه 

یا تیک روی گردن روی دست و پا 

خواهشا کمکم کنید خوشی از زندگیم رفته🥺🥺🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نبردم الان یکساله کمو زیاد میشه، یه بار دعوای بدیش کردم بعد از اون اینجوری شد🥺🥺

خب بر اثر شوک بوده ، درمانگر بهتر کمکتون میکنه ، محیطای پر تنش درست نکنید براش سعی کنید دچار این حالتا میشه با بغل کردن نوازش یا چیزایی که بهش آرامش میده ، آرومش کنید تا از سر بگذرونه ، مراقب روح لطیفش باشه بهش سرکوفت نزنید ازش نخواین که خودشو کنترل کنه بزور ، شما بهش یاد بدین استرس واکنشاشو تشدید میکنه 

بله عزیزم ، بهتره پیش دکتر مغزو عصاب برین تا درمان بشه اما اگه بهشون قرص دادن بهتره استفاده نکنید سع ...

میشه تجربتونو بگین، اخه خیلیا بردن خوب نشدن داروها بدتر کردن اوضاع رو

خب بر اثر شوک بوده ، درمانگر بهتر کمکتون میکنه ، محیطای پر تنش درست نکنید براش سعی کنید دچار این حال ...

اونقدری نیس که کسی متوجه بشه، ولی همچنان هست، میخام بدونم که خوب میشه بلاخره؟ کسی بوده که خوب شده باشه کامل؟؟ 

میشه تجربتونو بگین، اخه خیلیا بردن خوب نشدن داروها بدتر کردن اوضاع رو

از اطرافیانم بودن ، با همین تکنیکایی که بهتون گفتم درمان شد ، تیک روی چشماشون داشتن اما بازم میگم شما به بچتون اصلا نباید فشاری وارد کنید این واکنشا دست خودش نیست و خودش بابتش اذیت میشه ، سرخوردش نکنید ، خودتون آرامش کامل و داشته باشین اون هم تشویق کنید بهش و ازش راجب اینکه چه زمانی اون واکنشارو میده بپرسین ، راجب احساسی که اون لحظه از رفتارتون بهش دست داده که باعث این واکنش شده بپرسید 

نه الان یکساله هی کمو زیاد میشه

حتما پیگیر بچت بشو 

بزرگسالهایی  رو دیدم که این تیک از بچگی باهاشون مونده  و درمان نشده

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
اونقدری نیس که کسی متوجه بشه، ولی همچنان هست، میخام بدونم که خوب میشه بلاخره؟ کسی بوده که خوب شده با ...

بله صدرصد خوب میشه ، همین که اوایلشه کار رو راحت میکنه توکل کنید بخدا از یک متخصص هم کمک بگیرین