یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه نبردم الان یکساله کمو زیاد میشه، یه بار دعوای بدیش کردم بعد از اون اینجوری شد🥺🥺
خب بر اثر شوک بوده ، درمانگر بهتر کمکتون میکنه ، محیطای پر تنش درست نکنید براش سعی کنید دچار این حالتا میشه با بغل کردن نوازش یا چیزایی که بهش آرامش میده ، آرومش کنید تا از سر بگذرونه ، مراقب روح لطیفش باشه بهش سرکوفت نزنید ازش نخواین که خودشو کنترل کنه بزور ، شما بهش یاد بدین استرس واکنشاشو تشدید میکنه
میشه تجربتونو بگین، اخه خیلیا بردن خوب نشدن داروها بدتر کردن اوضاع رو
از اطرافیانم بودن ، با همین تکنیکایی که بهتون گفتم درمان شد ، تیک روی چشماشون داشتن اما بازم میگم شما به بچتون اصلا نباید فشاری وارد کنید این واکنشا دست خودش نیست و خودش بابتش اذیت میشه ، سرخوردش نکنید ، خودتون آرامش کامل و داشته باشین اون هم تشویق کنید بهش و ازش راجب اینکه چه زمانی اون واکنشارو میده بپرسین ، راجب احساسی که اون لحظه از رفتارتون بهش دست داده که باعث این واکنش شده بپرسید