2777
2789
عنوان

تیک عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 29 پست
چیکار کنم هر کی دکتر برده خوب نشده انگار فقط زمان خوبش میکنه

اینایی که من میگم  دکتر نبردن طرف الان ۲۳ سالشه .همش چشمک میزنه 

تو حتما پیگیر شو به چند جا مراجعه کن 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
بله صدرصد خوب میشه ، همین که اوایلشه کار رو راحت میکنه توکل کنید بخدا از یک متخصص هم کمک بگیرین

بچم خیلی خیلی شیطوونه تا دعواش نکنم حرف گوش نمیده، اینقدری این یکسال باهاش راه اومدم خیلی پررو شده 

پس گفتین کامل خوب شدن یعنی امیدوار باشم بچم خوب میشه الان چهار ماه بود تیکش خیلی خفیف بود دوباره الان یکم برگشته، نمیدونم تا کی اینجوریه، میشه از دوستتون بپرسین چقدر طول کشید تا کامل خوب شده؟؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینکاری کردم برای پسرم جواب داد اما برای دخترم نه

پسرم بخاطر بازی های کامپیوتری گرفته بود که منعش کردم و کلا سبک بازیهاش عوض شد و خب خوب شد اما زمینه رو داره همون اولش که متوجه میشم بهش میگم فلان کارو نباید انجام بدی وقتی دلیلش رو میگرسه میگم دوباره داره تیک برمیگرده و خوب میشه البته برای همه جواب نمیده چون ممکنه بچه روش حساس بشه و زیاد بشه

دخترم تیک نداره ولی یه مقدار کمی وسواس فکری داره و چون شدیدا مهر طلبه سعی میکنم براورده کنم این نیازش رو 

که خیلی بهتر میشه

اینکاری کردم برای پسرم جواب داد اما برای دخترم نهپسرم بخاطر بازی های کامپیوتری گرفته بود که منعش کرد ...

پسر منم بیشتر گوشی و بازیای خشن اینجوریش کرد🥺پسر من شیش سالشه زیاد حرف گوش نمیده

پسر شما الان کامل خوب شد؟ بدون دارو و دکتر؟؟؟ تو روخدا هر چی میدونی بهم بکو 

پسر منم بیشتر گوشی و بازیای خشن اینجوریش کرد🥺پسر من شیش سالشه زیاد حرف گوش نمیدهپسر شما الان کامل خ ...

اره عزیزم کامل خوب شده من دقت هم کردم دیگه نداشت ولی خب میگم زمینه رو داره یکم زیاده روی میکنه برمیگرده که باید کنترلش کنم 12 سالشه یه مقدار لجباز تر شده و فقط با صحبت و دلیل و منطق باهاش حرف میزنم و تاکید میکنم بهش که اگر حرفم رو قبول نداری دلیلش رو بگو تا حلش کنیم چون شاید من دارم اشتباه میکنم

الان روزی یکساعت میتونه با گوشی اون بازی رو انجام بده

خودش خوب شد یا دارو دادین؟ چند ساله درگیره؟؟

خودش خوب شد

الان که 12 سالشه ولی از همون 5تا6 سالگی شروع شد و میرفت و میومد هرچی بزرگتر شد بهتر شد

در اصل باید عامل اون تیک رو پیدا کنی اگر نمیتونی بفهمی از چیه ببرش پیش متخصص

خودش خوب شدالان که 12 سالشه ولی از همون 5تا6 سالگی شروع شد و میرفت و میومد هرچی بزرگتر شد بهتر شددر ...

برا پسر منم تو این یه سال میره و میاد با شدت کمتر

برا پسر شما هم تو سالهای بعد شدت مثله روزهای اول نبود؟؟ الان پسر شما گوشی داره؟ تو این سالها چجوری از گوشی دور نکهش داشتین؟؟؟ 

برا پسر منم تو این یه سال میره و میاد با شدت کمتربرا پسر شما هم تو سالهای بعد شدت مثله روزهای اول نب ...

نه شدتش کمتر شده و بنظرم الان راحتتر میتونه کنترلش کنه

گوشی نخریدم براش چون اصلا جنبه گوشی نداره میدونم روانش رو نابود میکنه با گوشی و حدش رو نگه نمیداره برای استفاده از گوشی من هم ،در صورتیکه بخواد برای بازی استفاده کنه اجازه داره فقط یک بازی نصب کنه و الان در زمان مدرسه فقط یک ساعت وقت بازی داره یه تایم یک ساعته هم برای دیدن پستهای مورد علاقش تو روبیکا یا اپارات که اون هم در مورد بازیه داره که در صورت انجام تکالیفش میتونه استفاده کنه

بهش گفتم تا سن 18 سالگی اصلا به گوشی مستقل فکر نکن

نه شدتش کمتر شده و بنظرم الان راحتتر میتونه کنترلش کنهگوشی نخریدم براش چون اصلا جنبه گوشی نداره میدو ...

واقعا چجوری نگهش میداری بدون گوشی؟چجوری راضی شده ؟ اره دیگه پسر منم اینجوریه سیرمونی نداره از گوشی منم کلا گوش بهش نمیدم ولی همش سر گوشی دعوا داریم همه دوستا اطرافیان دارن اینم میبینه هوایی میشه

واقعا چجوری نگهش میداری بدون گوشی؟چجوری راضی شده ؟ اره دیگه پسر منم اینجوریه سیرمونی نداره از گوشی م ...

خودش کاملا درجریانه نمره هاش بدون کنترل من در چه حد افتضاحه و حتی امسال مدرسه جدید کلی با مدیر صحبت کردیم تا راضی شد ثبت نامش کنه و من اول سال باهاش حرف زدم گفتم اگر نمی خوای یا دوست نداری درس خوندن رو من حرفی ندارم ولی به خاطر اینده باید بری یه کاری رو یاد بگیری 

میتونی انتخاب کنی یا مدرسه یا شاگردی تو یه مغازه

و انتخاب خودش درس بود

با صحبت و دلیل منطقی در حدی که خودش متوجه بشه به راحتی میشه بچه رو قانع کرد ولی باید درک کنه دلایلی که میاری

متوجهی؟ نباید حس کنه داری زور میگی یا بی منطق حرف میزنی

شرایط برای پسرم اینه روزی یک ساعت بازی با گوشی نیم ساعت مطالعه برای درسهاش 

اگر نیم ساعت رو هرروز انجام داد اخر هفته دوساعت بازی داره

و همینطور اگر نمرات خوبی اورد میتونه یک روز نیم ساعت بیشتر بازی کنه

برا پسر منم یکسال شده ولی خوب نشدهپدرش حرف گوش نمیده خیلی دعواش میکنه نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم

عزیزم خواستم برات بنویسم که نکنه بچه رو دعوا میکنین یا میترسونین تا اینکه پستتو دیدم،همه ی علتش همینه،دست از سر بچه بردارین دعواش نکنین بزارین ارامش اعصاب داشته باشه،براش بلیط استخر بگیر ببرش باشگاهی کلاس نقاشی جایی یمدت تا آرامش داشته باشه خوب میشه حتما