2777
2789

خاطره گفتم واستون بگم شاید جالب باشه شاید به کارتون بیاد ...

چند سال پیش تقریبا 7 سال پیش آقایی از فامیل بودن ۱۷ سال با من تفاوت سنی دارن علاقه مند شده بودن بهم ازدواج اولشون هم هست منم ازدواج اولم ! هر دو ما زندگی مستقل خودمون خداشکر داریم راضی هستیم .... اما همینکه از علاقش به مامانش گفت مامانش نه تنها نذاشت به خاطر تفاوت سنیمون ... خواهر . دختر خاله از تمام جد اباد بگیره بسیج شدن این بنده خدا به من نرسه !

تمام فامیل با من بد خلق ؛ جالبیش اینجاست من اون آقا فقط در حد اینستاگرام در حد لایک در ارتباط بودیم صحبت رابطه عاطفی بینمون نبود ..! این همه حجم از بد خلقی نمیدونم از کجا اومد واقعا ؛

منم دلم خیلی شکست گفتم رابطه ای که با بی احترامی خانواده اقوام سر بگیره میخوام نباشه خوبه خودم مستقلم آویزون بچه مردم نشدم ! تازه از لحاظ خانوادگی من بالاتر خانواده اون آقا بودم ! رهاش کردم ... اون آقا هم ازدواج نکرد .... حالا بعد ۷ سال همه اونها بسیج شدن همه باهم که باهام بد بودن ,  بخوان من برگردونن .. حالا من براشون بهترینه شدم .. 

خداییش خیلی دل قلبم توی خلوت خودم میگیره اشک میریزم سالها قبل دل قلبم شکستن من بده میدونستن طردم کردن فقط به خاطر اینکه یه نفر علاقه بهم داشته ... حالا همشون برگشتن من همون آدم بده شدم براشون خوب ... واقعا هیچکس هیچکس بی حرمت بی احترامی نچشه دلش بشکنه وجودش عزت نفسش دوباره همون آدم بعد سالها بخوان برگردن شما حس بد بگیرتتون ...حس خوبی نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اون موقع خدا میخواست بهش نرسی و برات بهتر بود از این دید نگاه کن بعضی وقت ها دیر رسیدن یا اصلا ...

ممنونم عزیزم از کامنت نظر مثبتت دیدگاه دیگه برام روشن کردی استفاده میکنم عالی باشی پایدار 

نمیدونم ولی هیچکاری از خدا بی حکمت نیست، گاهی هم زمین میچرخه تا ببینه ما یک اشتباه رو دوبار تکرار می ...

دقیقا صحبتت درسته عزیزم ممنونم از نظری که واسم گذاشتی برات بهترینها ارزو دارم بهترین باشی گلم

چرا ازدواج نکردی ؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

میدونم مشکلت یه چیز دیگست ولی خواهرانه میگم ۱۷ سال سن خیلی زیاده

خودم حس میکنم حالا اون آقا خواسته زن بگیره با این سن و سالش جایی بهش دختر ندادن ، حالا خانوادش یادشون افتاده یکی بوده قبلا بریم همونو بگیریم

و یه نکته اینکه اون آقا اگر وااااااقعااااااا تورو میخواست همون موقع جلوی خانوادش می ایستاد بچه نبوده که نتونه حرفشو بزنه

وقتی خاله خانباجی واسه این امر مهم میتونن فکر کسی رو عوض کنن ببین بعد ازدواج چیا به سرت میارن

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

گلم مورد مناسبم پیدا نکردم

اها من فکر کردم بخاطر اون شخص بوده ، 

الان ایشونو تازگی دیدین ؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا