2777
2789
راستش منم مرد بودم می‌فهمیدم زنم به کسی دیگه کشش پیدا کرده ناراحت میشدم ولی بهش میگفتی منم نیاز دارم

انقد گفتم زبونم مو درآورد. چند بار بهش هشدار دادم که داری بهم بی توجهی میکنی خیلی معذبم، عواقبش پای خودته... توجه نمیکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاری به کارش ندارم. بچم خیلی ناراحته، فهمیده قهریم اذیت میشه

اشکال نداره گلم براهمین میگم عادی رفتار کن قهروآشتی توی هرزندگی هست منی که ۵۰ سالمه گاهی اخلاقمون سنگین میشه تادوروز باهم حرف نمیزنیم ولی جدی نمیگیریم درست میشه نگران نباش یکم تحمل کن 

بااین اوضاع باز میگی دوست ندارم پیشقدم بشم؟عزیزم خودتو جای همسرت بزار به دوستش بگه خسته شدم میخام طل ...

نه اما اگه من بودم تقصیر خودمو گردن میگرفتم. ایشون یه جوری رفتار میکنه انگار من باید حضرت مریم باشم

دو سال؟؟؟؟؟ رابطه نداشت؟؟؟ علتش چی بود؟؟

یه آزمایش داده بودم، انگار نمونه ها جابجا شده بود اچ پی وی مثبت برام زده بودن. بعد چند تا متخصص دیگه رفتیم و چندددد بار آزمایشو تکرار کردیم منفی بود. شوهرم از اون موقع طرفم نیومد

یه آزمایش داده بودم، انگار نمونه ها جابجا شده بود اچ پی وی مثبت برام زده بودن. بعد چند تا متخصص دیگه ...

چرا؟میترسید بگیره؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱