2777
2789

من یک و نیم ماهه درگیر پرش پلکم

مداوم نیست ولی روزی پنج شش بار خفیف میگیره ول میکنه

رفتم چشم پزشک فقط قطره اشک مصنوعی داد با یه ضد التهاب و گفت چیزی نیست

امروز رفتم مغز اعصاب گفت به نظر میاد پلکتم یکم افتادگی پیدا کرده بهم پرانول و سیتلوپرام داد

خیییلی استرس دارم میکشم

الان چندتا عکس انداختم از خودم سلفی دوتا چشما بلهم فرق دارن

از استرس تمام بدنم گر گرفته

کسی بوده اینجوری باشه و خوب بشه

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

بیشتر به خاطر همین استرسه ....من یه مدت استرس داشتم میپرید پلکم ...بعدش اوکی شدم....یه پلکم هم یه کم افتادگی داره ولی خیلی کمه کسی متوجه نمیشه....زیاد استرس نداشته باش....مشکل خاصی نیست که

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم الان یک هفته ای میشه پلک چپم زیاد میپره.از صب تا حالا شاید ۲۰بار پریده .خیلی جدی نگرفتم .خودش خو ...

هر چی بیشتر توجه کنی بدتر میشه چون از استرسه

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

منم الان یک هفته ای میشه پلک چپم زیاد میپره.از صب تا حالا شاید ۲۰بار پریده .خیلی جدی نگرفتم .خودش خو ...

منم اوایل جدی نگرفتم

تا شد هر روز و با خارش

هر چی بیشتر توجه کنی بدتر میشه چون از استرسه

اصلا برام پرشش مهم نیست الان افتادگیش برام معظل شده

از همین پرشش افتادگی شروع شد

نظر منم همینه.قبلا هم یبار اینجوری شدم خودش خوب شد.الان دوباره شده.خیلی هم زیاده در طول روز

افتادگیش رو چیکار کنم

بخاطر پرش افتاده شده

اصلا برام پرشش مهم نیست الان افتادگیش برام معظل شدهاز همین پرشش افتادگی شروع شد

نگران نباش...اگه کمه بهش توجه نکن و استرس نداشته باش ....به کسی هم از اطرافیانت نگو...وقتی میگی همه اش توجه میکنن و بدتر نگرانت میکنن

نگران نباش...اگه کمه بهش توجه نکن و استرس نداشته باش ....به کسی هم از اطرافیانت نگو...وقتی میگی همه ...

برام دعا کن خواهش میکنم  تا مشکلم حل بشه

برام دعا کن خواهش میکنم تا مشکلم حل بشه

ان شالله..که خوب میشه...نگران نباش.....سر خودتو گرم کن که زیاد بهش فکر نکنی...تو هم برای من دعا کن ❤️🌹

ان شالله..که خوب میشه...نگران نباش.....سر خودتو گرم کن که زیاد بهش فکر نکنی...تو هم برای من دعا کن ❤ ...

چشم عزیزم انشالله