2777
2789

اگر طبیب بودم سر خود دوا نمودم 😁 اگه راهنمایی کردن منم لایک کن لطفا

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوتین نپوششلوار تنگ نپوشبین غذا اب نخوربعد غذا تا ی ساعت دراز نکشمورد اولی رو کاملا رعایت کن

خیلی رعایت میکنم یهو استرس میگیرم یهو بی اشتها میشم و رفلاکس اینا میشه چیکار کنم افکارم دست خودم نیست ک

برام دعا کنید ♥️🤝🏻

مال تو هم عصبیه😭؟

نمیدونم من خیلی عصبیم و حساس همیشه هم ناراحت بودم تو این ۶ سال حتما درمانش کن چون رفلاکس باعث زخم مری میشه به منم دکتر گفت زخم مری داری طبق سی تی اسکن ریه ولی بعد ۴ ماه رفتم یه دکتر دیگه اندوسکوپی کردم گفت زخم مری نداری فقط یکم رفلاکس اسید  داری باید مداوم دارو بخوری تا مری آسیب نبینه پرهیز غذایی هم داد گفت درمان نداره فقط کنترل میشه😓

نمیدونم من خیلی عصبیم و حساس همیشه هم ناراحت بودم تو این ۶ سال حتما درمانش کن چون رفلاکس باعث زخم مر ...

مال من اسیدش زیاد نی دیگه 

فوق تخصص رفتم میگه عصبیه خیلی بهترم ولی بعضی اوقات دوباره افسردگی میاد به سراغم دوباره بی اشتهایی و رفلاکس میشه نمیدونم چیکار کنم 😭💔

برام دعا کنید ♥️🤝🏻