2777
2789

منو نامزدم سنتی بودیم از وقتی یادم میاد خانوادشو میشناسم باهم رفت و امد داریم من اوایل خنثی بودم بهش ولی الان خیلی دوستش دارم ولی اون مثلا کلا ادمیه که از ابراز احساسات خوشش نمیاد از اینکه بخواد کلامی چیزی رو بگه این چیزارو مسخره میدونه ولی بغل یا بوس میکنه کلامیشه گفت از لحاظ کلامی تو احساس خیییلی سرده.. بخاطر همین من حس میکنم دوسم نداره قبلا حرف زدم باهاش گفت شخصیتم اینه عوض نمیشه

امروز جدی باهاش حرف زدم گفتم اگه واقعا فکر میکنی نمیتونی بیا جداشیم همین اولش منم ادمم دلم میخواد هرازگاهی بهم بگی هیچ وقت حرف محبت امیز نمیزنی.. بغلم کرد گفت من دست خودم نیس برام سخت گفتن این چیزا وگرنه بخدا دوستت دارم ..گفتم دوسم داری ولی یه عزیزم تاحالا بهم نگفتی کی باورش میشه ؟گفت وقتی یه عمر یه جور زندگی کنی تغییر کردن به این اسونیا نیس ولی من سعی میکنم از این به بعد بیشتر بگم اما انتظار تغییر یه باره نداشته باش خلاصه قول داد بهتر بشه

به نظرتون امید داشته باشم به این که بهتر میشه؟یا قول الکی داد بهم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی همسر منم تو عقد دقیقا همین حرف هارو میزدالان ۶ ساله که دارم تلاش میکنم بهم محبت کنه اما عادت نمی ...

یه حسی به خودم هم میگه این ادم عوض نمیشه ولی بهش علاقه پیدا کردم نمیدونم چیکار کنم

ببین بعضی آدما ذاتا توانایی محبت کلامی ندارن

ولی به نظرم اگه پسر خوبیه چیزی نیست که بخوای نامزدیتو بهم بزنی بخاطرش

کسی که محبت کلامی نداره برای بقیه ی زنا هم نمیتونه زبون بریزه این خودش یه نکته مثبته😅

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

بهش فرصت بده

چه امضای قشنگی🥹

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨