2777
2789
عنوان

تجربه من از شغل های آنلاین

243 بازدید | 20 پست

سلام خانما

این تایپک رو زدم صرفا جهت این‌که تجربه ام رو باهاتون به اشتراک بذارم و راهنما باشم چون خودم اگه کسی بهم اینارو میگفت قطعا گول یه سری چیز هارو نمیخوردم و خب کلاه سرم نمیرفت و وقتم هدر نمیشد🙂

اول اینکه درمورد شغل های آنلاین یک صدم درصد با خودتون فکر نکنید شغل آنلاین راحته صرفا جهت اینکه توی منزل پول در میارید

اصلا اینطور نیست شغل آنلاین سخت بدست می آد و بیشتر از یه سری شغلای خارج از منزل زحمت و خستگی داره و گاهی اوقات واقعا آدم پشیمون و منصرف میشه

ادمینی واقعا وجود نداره!یه رویاست برای رویا فروش ها که به وسیله اون کلاهبرداری میکنن(البته ۱۰۰ درصد نیست اما خب درصد کسایی که شغلشون ادمینیه واقعا خیلی پایینه عده کمی با تلاش پروژه ادمینی پیدا کردن اما سخت کار میکنن) و من چند بار سرم کلاه رفته تا این رو فهمیدم (از طریق خریدن دوره های آموزش ادمینی مختلف،خریدن پروژه هایی که اصلا وجود ندارن و...)

اما خب توی شبکه های اجتماعی و اینترنت راه هایی برای کسب در آمد هست

آنلاین شاپ و اینها زحمت بسیار بیشتر از مغازه داری رو داره قطعا و بزرگترین ایرادش اعتماد نکردن مردم به شاپ‌های مجازی هست و دردسر ها و مشکلات دیگه از جمله جذب مخاطب و... 

اما همونطور که گفتم من بعد از این همه تجربه و دیدن این همه دزدی و کلاهبرداری یه راهی پیدا کردم که اگه واقعا میخواید میتونم بهتون توضیح بدم شاید واقعا چیزیه که دنبالش بودید و بتونه کمک کنه بهتون 🙂

بله گلم بفرمایید و ممنونیم از این تاپیک زیباتون ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.