2777
2789

تک شیفت صبی بود هر روز ک میخاست بره مهد 

داستان داشتم باهاش یا میگف سردمه یا میگف

مریضم تب دارم هر روز با نق بداخلاقی میرفت

تا اینکه این اواخر یه هفته کامل نرفت

دیگه دست بکار شدم زنگ زدم مدیر 

تا شیفتش رو کرد ظهری راحت شدم 

کاااش از اول میزاشتمش ن خودم ن اونو اذیت میکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواد بره مدرسه میخوای چیکار کنی؟ تنبل بارش نیار

هر صبح بیدارش کن برید پیاده روی برگردید بذار عادت کنه

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

حالا من دوست دارم بذارمش صبح ک هم عادت کنه ب زود بیدارشدن همم به درس و مشقش برسه بعداز ظهر ک تعطیل میشه تا میخا  یه چیزی بخوره و اینور اونور بشه میشه ساعت ۸ صبحم تا ۱۰ خابه خیلی وقت کم میاریم

میخواد بره مدرسه میخوای چیکار کنی؟ تنبل بارش نیارهر صبح بیدارش کن برید پیاده روی برگردید بذار عادت ک ...

حالا تا مدرسه یه کاریش میکنم چون اجباره

صب بیدار میشه ولی دنبال بهونه س ک نره مهد

حالا تا مدرسه یه کاریش میکنم چون اجبارهصب بیدار میشه ولی دنبال بهونه س ک نره مهد

از الان کار کن دیگه 

انصافا مدرسه خیلی ظلم بود 😑😂 مخصوصا زمان ما که تو برف و بارون و الودگی هوا مدرسه میرفتیم تعطیل هم نمیشدیم

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

حالا من دوست دارم بذارمش صبح ک هم عادت کنه ب زود بیدارشدن همم به درس و مشقش برسه بعداز ظهر ک تعطیل م ...

صب بیدار میشه البته ن هفت صب دیگه تا

نهایت ۹ بیدار میشه ولی صبا چون سرده

بدش میاد از سرما خودش رو میزنه به مریضی

از الان کار کن دیگه انصافا مدرسه خیلی ظلم بود 😑😂 مخصوصا زمان ما که تو برف و بارون و الودگی هوا مدر ...

بیدار میشه نهایت تا ۹ بخوابه

کوچیکه فعلا دلم نمیاد تو سرما اول صبی میفرستادمش خودم عذاب وجدان میگرفتم