همش جاهای مختلف میشنوم که مرد هیچ جذابیتی نباید داشته باشه کلا و فقط پول و حمایتگری و ... و زنا فرارین از کسی که یکم ظاهرش خوب باشه چون میترسن از دستشون بره!
OFF خوبی بدی دیدن حلال کنید؛این کاربری برا همیشه بسته میشه.خدانگهدار.هیچ وقت نمیبخشمت سعید دیدار من تو باشه به قیامت فقط امیدوارم اون موقع خود خدا همه چیز نشونت میده شرمنده حرفات کارات نشی .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب پس چرا اینا برای زن در نظر گرفته نمیشه و زن فقط باید قیافه داشته باشه؟و لزوما هر زشتی خوش اخلاق ن ...
اینا تجربه زندگی ده ساله من با مردیه که خیلی خوشتیپ و قیافه بود ولی اخلاق و رفتارش اینقدر بده که نمی توانم ده دقیقه باهاش حرف بزنم پر از عقده و کمبوده، قبل از ازدواج برام قیافه خیلی مهم بود ولی الان حالم از قیافه شوهرم به هم می خوره، میگم کاش آدم بود
OFF خوبی بدی دیدن حلال کنید؛این کاربری برا همیشه بسته میشه.خدانگهدار.هیچ وقت نمیبخشمت سعید دیدار من تو باشه به قیامت فقط امیدوارم اون موقع خود خدا همه چیز نشونت میده شرمنده حرفات کارات نشی .
نه والا شوخی نمیکنماگر ببینیش مطمئنم کفت میبره بس که جذابه🙂
فک کنم اشتباه ریپ زدم😆😆😆
آخه ی نفر نوشته بود زشت جذابه منظورم اون بود