2777
2789
عنوان

شوهر خواهر شوهرم بهم دست زد چندبار

503 بازدید | 28 پست

بچها شوهر خواهر شوهرم چندسال هیچ چیز بدی ندیدم ازش چند شب پیش خونمون بودن خانوادخ منم بودن بعد جلوی بابام و‌شوهرم هی با من شوخی دستی میکرد داشتیم بازی میکردیم این در صورتیه ک ما ب هم‌دستم نمیدیم حتا ،ولی خب بدون روسری ایم کلا خانواده شوهرم اینا،هی میزد رو دستم میگفت تقلب نکن یا با پا میزد ب پام میگفت بیا یا مثلا من هی خودمم میکشوندم اون طرف ک فاصلم زیاد شه ازش داشتیم پاستور بازی میکردیم ی هو ب بهونه اینک دست یارشو نگاه نکنم ک شوهرم بود دست من و کشید گفت بیا اینور ببینم چه داره نگا میکنه،

فقط این ک دستمو کشید شوهرم دید بقیشو ندید بابام دوست تا از حرکاتشو دید خیلی بدش اومد یکم اخماش رفت تو هم ولی خب چیزی نمیتونست بگه چون این ادم خیلی برای ما محترم بود بابامم خیلی دوسش داشت

تو پرانتز بگم چند سال پیش منو شوهرم دعوامون شد خونه اونا بودیم بعد دست من و گرفت کسی نبود برد تو‌اتاق گفت چیشده حس بدی گرفتم اون لحظه ولی چون مشکل داشتم خودم کلا یادم رفت

حالا از اون روز خواهر شوهرم ب بهونه های مسخره هی زنگ میزنه ب ما شوهر خواهر شوهرمم ب بابام و شوهرم زنگ زده ببینه مزه دهنشون چیه جوابشو ندادن 

از طرفی میگم شاید منظوری نداشته احساس راحتی کرده از طرفیم میگم شیش هفت بار شوخی دستی طبیعی نیست اصلا

نمیدوووونم😩😩😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر تفاوت سنی داره با شما؟

اگر منظوری داشت شاید جلوی دیگران کاری نمیکرد

فقط با شما اینجوریه یا کلا آدم راحتیه؟

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.

حالا خدایش انصافا، اگه یه نفر بیاد بگه بهتره ، بیشتر تو مهمونیا رعایت کنید، ناراحت میشید!! .....

به هر حال از این به بعد دیگه پیشش نشین و فاصله فیزیکیتو رعایت کن، آدما هرچقدرم که محترم باشن.  باز هوسه دیگه.... بعضیا نمیتونن کنترلش کنن ...

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️