2777
2789
عنوان

شوهر خواهر شوهرم بهم دست زد چندبار

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب روشون نیار ولی سرسنگین باش تا جرات نکنه بهت اینجوری نزدیک بشه مثلا تو بازیا که اونم هست شرکت نکن یا سر سفره دورترین نقطه از اون بشین البته جوری هم نباشه که بقیه بفهمن ی جوری با سیاست که روابط خانوادگی خراب نشه خودت مدیریت کن....

حسبی الله
کارش خوب نبوده اصلا. ولی به روی خودت نیار. ایندفعه هم یک بهانه بیار دیگه قاطی بازی نشو. برو تو اشپزخ ...

متوجه شد ک بدمون اومده من رفتم گفت اجی چیزی شده حس کردم ناراحتی

من بنظرم منظوری نداشته کاراش عادی بوده واقعا حالا نمیدونم تو حس بدی گرفتی ازش

چه عادی ای وقتی حتا دست نمیدیم بهم شوهرم روم حساسه همه میدونن یبار همین ادم رکابی عوض کرد جلوم شوهرم داستان ب پا کرد

ببینید باید متوجا بشید که منظورش از این کار ها چیه اگه از رویه صمیمیت باشه نباید به انجام این کار اصرار داشته باشه اما اگر نه به نظر بنده حقیر بهترین کار اینه که با خودش یک برخورد شخصی و گوشه ای داشته باشید اگه به گفته خودتون واقعا شخص قابل احترامی باشه درک میکنه 

چه عادی ای وقتی حتا دست نمیدیم بهم شوهرم روم حساسه همه میدونن یبار همین ادم رکابی عوض کرد جلوم شوهرم ...

اخه تو بازی و اینا ادم احساس صمیمیت میکنه ممکنه به بقیه نزدیکتر بشه 

ولی خب اگه به نظرت منظوری داشته که هیچی

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .