سلام خانما من هفته پنجم بارداری ام چند روزه زیره شکمم خیلی درد داره میخوام هرچه زوذتر دکترمو انتخاب کنم لطفا یه دکتر خوب و ماهر و خوش اخلاق که خیلی پولکی نباشه بهم معرفی کنین. و اینکه دوس دارم زایمان فیزیولوژیک باشه به نظرتون فیزیولوژیک بهتره یا طبیعی؟ هزینه بیمارستان خصوصی چقد میشه؟ اگه از عهده خصوصی برنیام کدوم یک از دولتی ها بهتره؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من تو بیمارستان حافظ زایمان کردم. و راضی هم بودم. زایمان طبیعی رایگان بود. دکترم هم از ماه 8 دکتر نام آور بود تو درمانگاه مطهری. دکتر خوبی بود فقط یکم نوبت دهی تو درمانگاه سخته. قبلش هم زیر نظر دکتر جامعی بودم ولی چون تو بیمارستان دولتی کار نمیکرد از ماه 8 دکترمو عوض کردم.
ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
دکتر فخرالسادات جامعی..کارش عالیه..تا حالا همه راضی بودن.با سواد و با وجدان..من خیلی تحقیق کردم راجع به دکترا..همه از سواد و وجدان کاری ایشون تعریف میکردن.همه نوع زایمانی رو انجام میده...زایمان فیزیولوژیک هم همون طبیعی هست..شما منظورت زایمان طبیعی بدون درد هست..هزینه ش تو بیمارستان ام ار آی 5 میلیونه
من که واقعا راضی بودم. برخوردشون والا از بیمارستانای خصوصی پر مدعا مثل دنا خیلی بهتر بود. رسیدگی هم عالی بود. من کلا زایمانم 2 ساعت طول کشید. بعدش تا صبح بیمارستان بودم. صبح هم آموزشه شیردهیو پوشک عوض کردن دادن و مرخص شدم.
ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
فقط تنها مشکلی که داشتم این بود که من از قبلش میخواستم زایمان اپیدورال داشته باشم با متخصص بیهوشی هم قبلش صحبت کرده بودم ولی موقع زایمان انقدر معطلم کردن که 10 سانت شدم و گفتن دیگه نمیشه اپیدورال زد. انگار سخت بود براشون . عمدا معطلم کردن تا وقتش بگذره.
میگم زایمان اپیدورال همونه که با مکش سر بچه رو بیرون میارن؟؟ تا چند روز سر بچه قیفی میمونه؟
نه عزیزم. اپیدورال یعنی با بی حسی نخاعی. درد زایمانو کم میکنه ولی زمان زایمانو طولانی تر میکنه.
سلام دوستان گلم ک باردارید یا قصدشو دارید وارد این گروه بشید تا با طب اسلامی بارداری سالم و راحتی تجربه کنید. کارشناس طب اسلامی پاسخگوی سوالات شماست.🤰🤰🤰🤰🤰🤰