2777
2789
عنوان

اگه نگم می پوکم جاریم واقعا شورشو دراورده

| مشاهده متن کامل بحث + 25728 بازدید | 251 پست
منم نگفتم منو گفتن در ضمن پست هامو بخونین گفتم فقیره باید کمک کنهمنظورم با کسایی بود ک همهجوره انتظا ...

بله منم موافقم پسر اگه بخواد کمک کنه زنش نمیتونه جلوشو بگیره خودش کمک نمیکنه میندازه گردن زنش 

بفرما جلو ته صف مال خودمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهشا همزادپنداری نکنید حرف ایشون و شکایتش حقه حالا اونایی که ایشونو به رگبار بستن هم گفتم از این سه دسته زیر خارج نیستن که یا بچه آن یا هنوز به اون بلوغ و فهم و پختگی نرسیدن که درک کنن یا خودشونم از این دسته ان و زدن خودشونو به کوچه علی چپ خارج از این سه دسته نیستن

ایه ۲۱۵ سوره بقره يَسْأَلُونَكَ مَاذَا يُنْفِقُونَ ۖ قُلْ مَا أَنْفَقْتُمْ مِنْ خَيْرٍ فَلِلْوَالِدَ ...

ومنون چقدر خوووب همیشه فکر میکردم باید خیراتی که واسه پدرم میدم یا کمی میکنم به غریبه باشه تا قبول بشه در صورتی که تو اطرافیانم نیازمند بود چه منبعی بالاتر از قران دیگه مرسی عزیزم لطف کردی💙

خدا حفظتون کنه موافقم اما آدم هست تا آدمش یکی قصدش سو استفاده یکی واقعا نیاز به کمک داره این دو تا ...

حالا من ب چندو چونش کار ندارم ...

من شرابطی ک خودم تجربه کردمو گفتم .

قطعا مادر مورد نظر در تاپیک ما هم مث مادرشوهر منه و مظلوم واقع شده .

من خودمم برادر شوهرم هیچ کمکی ب مادرشوهرم نمیکنه ،چون بسیار خسیسه ،چی شد؟ همش هشتش گرو نهشه و همش تو بحران مالی هست .

مادرشوهر من خیلی خانومه ❤️

بله حرفاش بد بود اونم عصبانی شده احساساتی شده بد حرف زده درسته ولی حقا جاریش هم کار درستی نکرده

عصبانی باید برادر شوهر و شوهرش بشن نه اسی

بجای عصبانیت بهتر نبود با جاری دوستانه حرف میزد ک مادر گناه دار خودمون هم پیر میشیم و...حالا گاهی بهش کمک کنیم 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
خدا عروسای وزه و پست فطرت و کثیفو از رو زمین بردارهحالا هر کی خودش میدونه به خودش بگیره یا نه😂من خو ...

مادرشوهرت حتما خوبه و کثیف نیسا کسی ک زخم زبونه و حسوده دوست نداره عروسش ی روسری بخره پولم بدیم بش من اگ یکی خوب باشه صدمومیذارم براش

واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید دوستان ممنونم      
مادرشوهر منم اسم مادر و زحمت کش و بچه بزرگ کن روش میزاری؟ کل اموال پدرشوهرو با شیون و بی حیایی زده ب ...

مادر ظالمم هست ولی کل اموال کجا و ۵۰۰ تومن پول بی ارزش الان کجا

شمام حتما ادم ندیدبدید ندیدی

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

بله منم موافقم پسر اگه بخواد کمک کنه زنش نمیتونه جلوشو بگیره خودش کمک نمیکنه میندازه گردن زنش

اره دیگه من شوهرم ب برادرشم کمک میکنه البته قرض میده منم خودمو جررررر میدم ولی اهمیت نمیده😅

از کی حرصی شدی😅

آی دو نو🤣🤣

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

خیلی دلم میسوزه منممنم یه دختر دارم یه پسر .از الان بخدا عزا گرفتم میگم عروس که نمیزاره پسرم بخاد زی ...

این چه فکرا و حرفای عقب افتاده ایه میزنید آخه...منم یه دختر یه پسر دارم...پسرم بره سراغ زندگیش دخترم هم همینطور....مگه تنهایی با خواهر برادر رفع میشه...من خودم صدتا دوست دارم از خواهر و برادرم بهم نزدیکتر ...دخترم هم با دوستاش صمیمی میشه...داداشش خواست رفت و آمد میکنه نخواست هیچ مشکلی نیست