بخاطر ۵۰۰ هزارتومن پولی که شوهرش داده بوده به مادرش خودش رو زده بوده به مردن و زنگ زده به فحش کشیده مادرشوهرمو. در صورتی که همیشه ازشون احترام دیده. انقدر جیغ و داد و بیداد میکنه میگه طلاق میگیرم فقیرمون کردین بیچارمون کردین که شوهرش میبردش بیمارستان.
۶ ماه بعد از این اتفاق یهو خونه خریدن. مادرشوهرم امشب بهم گفت این ماجرا رو. برگام ریخته حقیقتا. چقدر یه ادم میتونه بی آبرو ناخن خشک باشه که به خانواده فقیرش کمک نکنه. از اونور از خرج هاش بشینه بهشون بگه. به پسرشون بگن دستمون تنگه نون نداریم ۲۰۰ هزار تومن بریز حساب بگه ندارم چون صد و پنجاه میلیون زدم به ... گاو.
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا عروسای وزه و پست فطرت و کثیفو از رو زمین برداره
حالا هر کی خودش میدونه به خودش بگیره یا نه😂
من خودم به زور به شوهرم میگم به پدرومادر پول و خرجی بده این دنیا انقد ارزش نداره.ذاتتونو درست کنید شاید دنیا هم روی خوش بهمون نشون بده.درِ دنیا رو گِل اوردین با این اخلاقای گندو گهتون
عجب جایی گفتی اسی!!!اینجا مادرشوهر نسبتی با مردی که با خون جگر بزرگش کرده ندارهاز نظر کاربران ناخن خ ...
مادرشوهر منم اسم مادر و زحمت کش و بچه بزرگ کن روش میزاری؟ کل اموال پدرشوهرو با شیون و بی حیایی زده به نام خودش که نکنه هزار تومن بعد پدرشوهر به عروس و پسرش برسه....عجوزه ندیدی...همه مادرشوهرا رو مادر میدونی
بله دیگهالان فهمیدم ما با اینکه وضع متوسطی داشتیم همیشه سه برابر پول دادیم.بعدش مگه ادم دلش میاد نار ...
اگر جز همسر شما و برادر شوهر ،بچه دیگه ای هم دارن ، و میدونید نیاز مالی دارن خانواده همسر ، باید دور هم جمع بشن بچه ها و برنامه ریزی کنن که هرکس مقدار مشخصی رو اختصاص بده به خانواده(حتی نیازی به حضور عروس و داماد های خانواده هم نیست که دخالتی اتفاق بیفته) ، بچه ها دارن به پدر و مادر رسیدگی میکنن.
اگر همین دو برادر هستن هم بین خودشون اینکارو انجام بدن
چون نمیشه یه خانواده جور دیگران رو هم بکشه ، بهرحال این روزا گرونی و تورم برای همه هست
معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
والا من هیچ وقت به کاربری بی احترامی و توهین نکردممم ولی نمیتونم خودمو نگه دارم بیاین دست به دست هم بدین منو بیرون کنید از تاپیک🤣
؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..
والا ی بسته پفک سایز بزرگ ۵۰ تومنه میشه ۱۰ تاسایز وسطیا ۲۵ تومنه میشه ۲۰ تا دونه
اینجا شمال پفک بزرگ 36 تومنه پفک متوسط یا همون کوچیک 20 تومن البته چیتوز
به نام خدا.«آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...». «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود ارزش وقت و آینده خود را بدانیم...»، «تاریخ تولد الکی است» «نام کاربری جدیده بنده قدیمی هستم» و باتشکر.
https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t. 💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)//// چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى کند که براى همان عمل فرشته اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲