2777
2789
عنوان

اگه نگم می پوکم جاریم واقعا شورشو دراورده

| مشاهده متن کامل بحث + 25729 بازدید | 251 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چرا ازدواج نکن با ماهی پونصد دادن به مادر هیچ پسری فقیر نمیشه خانمهای امروزی یه کاشت ناخنشون بی ...

مادر داریم تا مادر 

وقتی مادرشوهر زخم زبونش فعاله چ انتظاری از عروس داره 

مادرشوهر خود من نمیاد خونم بعد میگه من رنگ خونتو ب چشم نمیبینم راه ب دخترام نمیدی خداشاهده کار داره خودش وایمیسه پشت در عارش میاد بیاد خونم بعد منو بد میکنه 

خب این چ انتظاری از من باید داشته باشه؟

چقدر کامل و جامع بود،آفرین👏👏👏

بخدا دهنم باز موند

چقدر دل سیاهی چقدر خساست و بی انصافی 

بابا دو روز بعد میمیریم میزارنمون تو دومتر قبر ببینم این پولا ب دردمون میخورن ک حاظر نمیشیم حتی ب خانواده کمک کنیم

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

کلفت نبود مادرش اما برادرشوهر خودش می‌دونه چیکار کنه این خانم چرا براش تعیین تکلیف کنه اخه‌

تعین تکلیف نمیکنه از بی‌مسئولیتی ایشون ناراحت میشه  یکی یه گربه ببینه کنارجوب گشنه  بهش غذا میده بعد میاد تاپیک میزنه مردم چه بی انصافن به گربه غذا ندادن هیچ کس نمیگه به تو ربطی نداره یه مادر به اندازه یه گربه ارزش نداره که احساس ناراحتی کنه براش؟!

بفرما جلو ته صف مال خودمه

به نظرم اولین اشتباه تو این موضوع مادرشوهرت کرده که غیبت کرده و بد جاریتو اورده پیش تو دومی اشتباه شما کردی که حرفای جاریتو نشنیده قضاوت کردی و اگه این موضوع درست باشه سومین اشتباه جاریت کرده که کمک به مادرشوهرتو نتونسته تحمل کنه که بازم باید شرلیطشو ادم بدونه تا نظر بده در کل این موضوع از پایه اشتباست

کارش قشنگ نیستولی متوجه نشدیم شما چرا اینجوری حرص میخوری؟هزینه ای که اونها متقبل نمیشن رو شما باید ب ...

بله دیگه

الان فهمیدم ما با اینکه وضع متوسطی داشتیم همیشه سه برابر پول دادیم.

بعدش مگه ادم دلش میاد ناراحتی بچه از غم مادر رو ببینه؟

جاریم مقصر نیستا شوهرش ادم درستی نیست که مهری به مادرش نداره

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
حالا کاری ندارم ب این تاپیکولی من خودم تو این سالها هربار به خانواده همسرم کمک کردیم ...هزاربرابرش ب ...

زدی به خال عزیزم 

هربار که به لطف خدا به دیگران کمک کردم 

خدا معجزشو نشونم داده .

چندین برابرشو بهم برگردونده 💔شرمنده لطف ومهربونی خدا هستیم 

عزیز دل حتی حیوانات هم شعور اینو دارن که ببینن انسانی گرفتاره کمکش میکنن بعضی ها بلانسبت از این جهت از حیوانات کمترند خداوند بزرگترین وظیفه انسانها رو کمک به همنوع قرارداده چه برسه که خانوادش باشن این آقا لزومی نداشت وقتی دید همسرش این رفتارو داره اصلا چیزی بهش بگه مگه باید برای هرریال اطلاع بدن مردا؟ 

نه اتفاقا بچه باید به پدر مادر کمک کنه چون زمین گرداما موندیم چرا اسی حرص میخوره جاری و برادر شوهرش ...

غیبت ک نکرده کسی جاریشو نمیشناسه جهت درددل گفته جنایته مگه

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

حالا کاری ندارم ب این تاپیکولی من خودم تو این سالها هربار به خانواده همسرم کمک کردیم ...هزاربرابرش ب ...

خدا حفظتون کنه 

موافقم اما آدم هست تا آدمش یکی قصدش سو استفاده 

یکی واقعا نیاز به کمک داره این دو تا با هم فرق میکنن

من اجازه سو استفاده به هیچ کسی رو نمیدم این رفتارو توهین به شعورم میدونم...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴