2777
2789
عنوان

اگه نگم می پوکم جاریم واقعا شورشو دراورده

| مشاهده متن کامل بحث + 25721 بازدید | 251 پست
خوشحالم چون بچه نداره؟چقدر کوته فکرین. گفتم وارث نداره پول رو نمیبره تو قبر، قرار نیست زندگی انچنانی ...

کوتاه فکر شمای

ک میگی شکر خدا وارث ندار

داری از حسادت میترکی ک‌چرا اون کمک نمیکنه شما می‌کنی

خوب دوست نداری پول نده شما هم

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
ببخشیدا اما همون مادرشوهرم عردس بودهچ ربطی داره اگه پسرشوتنو خیلی دوس دارن خب زن نگیرن براشون بمونه ...

ای وای ، ای وای، خودت مادر هستی یا در آینده میشی اینطوری فک‌ نکن جایگاه پدر و مادر شایسته این حرفا نیست عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی بچه نداره سرکوفت میزنی؟

میسوزه چون اون همه چی داره

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          
عزیزم لطفا بی احترامی نکن✨نون میشه براش؟ آب میشه؟ والا به ما هم ربط نداره خب که چی؟

به ادمی ک برای ۵۰۰ تومن خودشو بزنه

میگن گدا گشنه..واژه دیگه مد نظرتون هست؟

اینجا جای همین تبادل نظرهاست.

تاپیکای شمام نون و اب میشه؟نه ولی خب تصمیم گرفتی بیای

صحبت کنی 

💕

نه اشتباه نکن زن داداش من و جاری بزرگم دقیقاً آنقدر گدا زاده هستن ۵۰۰هزار چیه تو بگو ۵۰هزار بِدن جون ...

چون احترام ندیدن من اگه پول داشتم کمک میکزدم امابرای کسی که نمک نشناس باشه نه

واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید دوستان ممنونم      

همچین پسرایی بسیار بی مسئولیت و زن ذلیل هستن. 

وقتی مادرشون حقوقی نداره باید پسرا ماهانه هر کدوم مقداری پول بذارن رو هم به مادرشون کمک کنن.

(مگه اینکه یکی از وسرا واقعا خودشم نداشته باشه، اونوقت باید از طریق دیگه کمک کنه)

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

هرچی رو شنیدی راحت باور نکن قطعا چیزایه بیشتری بوده ادم واسه ۵۰۰ تومن خودشو بی ابرو نمیکنه پول ۱۵تا ...

مادرشوهرم اهل دروغ نیست. 

شما ۵ میلیارد تو حسابت پول باشه سر ۵۰۰ تومن شر به پا میکنی؟ قطعا نه‌. باید خیلی بی وجود و بی خانواده باشه ادم که اینکار رو کنه.

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
شما هم اگر یه روز مادرتون جای خواب و نون نداشت بگید به ما چه.

تو که خوبی ببز خونه خورت نگه دار

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          

برادرشوهرت وظیفه نداره ک اگرم داده لطف بوده الانم دلشون بخواد کمک میکنن نخوان نمیکنن به شما ربطی نداره واقعا شما خودت اگ داری کمک کن اختیار مال بقیه رو نداری ک 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس شمام حتما از این قماشید.

ولشون کن افرادی که میگن به تو چه مربوطه اینجا هستن همیشه برای هرکاری همینو بلدن بگن کار ایشون قطعا درست نبوده من هرکی دیدم دل شکست تاوان داد اگر دل شکسته تاوان میده زمین گرده با این افراد که همیشه برای هرچیزی میگن به توچه ربطی داره اصلا نه جواب بده نه وارد بحث شو

کارش قشنگ نیست

ولی متوجه نشدیم شما چرا اینجوری حرص میخوری؟

هزینه ای که اونها متقبل نمیشن رو شما باید بدید؟

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
ای وای ، ای وای، خودت مادر هستی یا در آینده میشی اینطوری فک‌ نکن جایگاه پدر و مادر شایسته این حرفا ن ...

میدونم بالاتر گفتم اگه ندارن وظیفه هست کمک کنن 

اما اگه متوسطن انتظارای بی جا نباید داشته باشن

اصن خود اسی کمک میکنه ک اینجوری میگه بنظرت؟

وحشت کردم

مدگد جاریت اینجازیادن

من برم که نمیکشم انقد بی،،،،،

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،