بخاطر ۵۰۰ هزارتومن پولی که شوهرش داده بوده به مادرش خودش رو زده بوده به مردن و زنگ زده به فحش کشیده مادرشوهرمو. در صورتی که همیشه ازشون احترام دیده. انقدر جیغ و داد و بیداد میکنه میگه طلاق میگیرم فقیرمون کردین بیچارمون کردین که شوهرش میبردش بیمارستان.
۶ ماه بعد از این اتفاق یهو خونه خریدن. مادرشوهرم امشب بهم گفت این ماجرا رو. برگام ریخته حقیقتا. چقدر یه ادم میتونه بی آبرو ناخن خشک باشه که به خانواده فقیرش کمک نکنه. از اونور از خرج هاش بشینه بهشون بگه. به پسرشون بگن دستمون تنگه نون نداریم ۲۰۰ هزار تومن بریز حساب بگه ندارم چون صد و پنجاه میلیون زدم به ... گاو.
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥ 💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍
هرچی رو شنیدی راحت باور نکن قطعا چیزایه بیشتری بوده ادم واسه ۵۰۰ تومن خودشو بی ابرو نمیکنه پول ۱۵تا ...
مادرشوهرم اهل دروغ نیست.
شما ۵ میلیارد تو حسابت پول باشه سر ۵۰۰ تومن شر به پا میکنی؟ قطعا نه. باید خیلی بی وجود و بی خانواده باشه ادم که اینکار رو کنه.
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
شما هم اگر یه روز مادرتون جای خواب و نون نداشت بگید به ما چه.
تو که خوبی ببز خونه خورت نگه دار
نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥ 💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍
برادرشوهرت وظیفه نداره ک اگرم داده لطف بوده الانم دلشون بخواد کمک میکنن نخوان نمیکنن به شما ربطی نداره واقعا شما خودت اگ داری کمک کن اختیار مال بقیه رو نداری ک
ولشون کن افرادی که میگن به تو چه مربوطه اینجا هستن همیشه برای هرکاری همینو بلدن بگن کار ایشون قطعا درست نبوده من هرکی دیدم دل شکست تاوان داد اگر دل شکسته تاوان میده زمین گرده با این افراد که همیشه برای هرچیزی میگن به توچه ربطی داره اصلا نه جواب بده نه وارد بحث شو