2777
2789
عنوان

اگه نگم می پوکم جاریم واقعا شورشو دراورده

| مشاهده متن کامل بحث + 25725 بازدید | 251 پست

من خیلی‌ها رو اینجور دیدم همش می‌نالند  و پولشون  جمع میکنن بعد واسه خورو خوراک و بقیه چیزهای روزمره از این و اون قرض میگیرن با خساست و گدایی   زندگی میکنن بعد یهو میفهمی خونه خریدن زمین خریدن خیلی ادم رقت انگیزین بذار پول جمع کنن واسه وراث 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
به ادمی ک برای ۵۰۰ تومن خودشو بزنهمیگن گدا گشنه..واژه دیگه مد نظرتون هست؟اینجا جای همین تبادل نظرهاس ...

بله واژه محترمانه تری هم هست.... خدایا چی بگم اسی جان تاپیکو ببند لطفا کاربرا حجوم آوردن

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب جایی گفتی اسی!!!

اینجا مادرشوهر نسبتی با مردی که با خون جگر بزرگش کرده نداره

از نظر کاربران ناخن خشک اینجا،پدر و مادر با قصاب سر کوچه هیچ فرقی نداره و بعد ازدواج اون مرد باید خانوادشو مثل آشغال بندازه دور تا شاهزاده خانومش ناراحت نشه یوقت😀

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

با وجود این عروسا از آینده خودمو پسرم میترسم 🥺اگه یه روز محتاج پسرم شم و زنش بفهمه برداره بهم فحش ...

پس مادرشوهرت زیادی خوبه

واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید دوستان ممنونم      
چون من سهم خودم از هزینه های مادر رو میدم اون خانم پتیاره پسر رو از مادر جدا کرده. میخواد پول با خود ...

عزیزم خیلی حرفت بده ، دل منی ک صدها فرسخ ازت دور ترم و وارث هم ندارم لرزید چه برسه ب جاریت ، خدا کنه تاحالا همچین حرفی ب گوشش نخورده باشه ...

شماهم فکر نکن چون دست اون پیرزن بینوا را گرفتی جات تو بهشته ، نه گلم باید بهت بگم مهم دلته ، دلت دل صافی نیس ، از غم و بدبختی دیگران شاد میشی ...ببخش ک اینو بهت میگم ولی حس میکنم شما کمک کردنت هم بیشتر جهت خودشیرینیه ، اون هم چون لابد بهش گفتید وارث ک نداری میخوای چیکار سرلج برداشته میگه حاضرم دود کنم ولی ب شما ندم 🥺

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بابا بس کنید اینقد ادای روشنفکرا رو در نیارید 

همین شماها باعث شدید حرمت پدر مادرا از بین بره

تا شوهر میکنید فک میکنید پسر مردم رو خریدین

مگه پدر مادر چ گناهی کردن 

از هر دستی بدی از همون دست میگیری انشالله همچین عروسایی ک اینقد با پدرشوهر ومادرشوهر بد هستن فردا خدا حسابی تو کاسه اشون میزاره ما داریم تو اقوام ک چجور خدا حسابشون رو رسید 

یه چیزم یاد گرفتن قضاوت نکنید بابا جمعش کنید

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست