2777
2789
عنوان

اگه نگم می پوکم جاریم واقعا شورشو دراورده

| مشاهده متن کامل بحث + 25721 بازدید | 251 پست
چه همه باکلاس شدنمیگن به کسی ربطی نداره😂بیخیال بایا حداقل تاپیکاتون رو یادتون بیادازین گدا‌گشنه ها ...

عزیزم لطفا بی احترامی نکن✨

نون میشه براش؟ آب میشه؟ والا به ما هم ربط نداره خب که چی؟ 

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

شما بخوای به مادرت کمک کنی با پول خودت از همسرت اجازه میگیرب؟!!

اینا همونایین که ارث خودشونو میبخشن ارث از خانواده شوهر دوبل میگیرن

شوهرشونم افسار زدن هر کمکی به پدر مادرشون کنن باید از خانومای پاچه پاره اجازه بگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نه ادب داری با کلمه پتیاره ک‌گفتیدوم بد ذاتی ک بچه نداره خوشحالیسوم شما دوست داری کمک کن دوست ند ...

خوشحالم چون بچه نداره؟

چقدر کوته فکرین. 

گفتم وارث نداره پول رو نمیبره تو قبر، قرار نیست زندگی انچنانی فراهم کنه هزینه خوراک پوشاک مسکن رو طبق سهم خودشون بدن

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
عزیزم عروسای امروزی این مدلی زیادن الان تا خودتو نخوردن تاپیکتو ببند نه حق نداره به مادرش کمک کنه چو ...

ببخشیدا اما همون مادرشوهرم عردس بوده

چ ربطی داره اگه پسرشوتنو خیلی دوس دارن خب زن نگیرن براشون بمونه پیش خودشون کار کنه بده بخورن تا پول بزرگ کردنشو ب مادرش بده

شماهم خودت ک.خلی به شما چه

😂😂😂

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

عزیزم عروسای امروزی این مدلی زیادن الان تا خودتو نخوردن تاپیکتو ببند نه حق نداره به مادرش کمک کنه چو ...

کلفت نبود مادرش 

اما برادرشوهر خودش می‌دونه چیکار کنه این خانم چرا براش تعیین تکلیف کنه اخه‌

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
هرچی رو شنیدی راحت باور نکن قطعا چیزایه بیشتری بوده ادم واسه ۵۰۰ تومن خودشو بی ابرو نمیکنه پول ۱۵تا ...

نه اشتباه نکن زن داداش من و جاری بزرگم دقیقاً آنقدر گدا زاده هستن ۵۰۰هزار چیه تو بگو ۵۰هزار بِدن جونشونو درمیاد البته برا قوم شوهر،برا گدا گشنه های خودشون زیاد میدن دیدم با چشمای خودم

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
اینا همونایین که ارث خودشونو میبخشن ارث از خانواده شوهر دوبل میگیرنشوهرشونم افسار زدن هر کمکی به پدر ...

اره همه این تاپیکایی که ازمادرشوهرخواهرشوهر بدمیگن هم ماییم😂😂😂😂

واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید دوستان ممنونم