2777
2789
عنوان

چهار روزه عروس هلندی خریدم عین چی پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 43 پست
اره عضوم کنم تو چ آپی

چی ، گروه داخل ایتا است ، خواستی عضو بشی شماره آت خصوصی بفرست

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ببخشید میپرسم یعنی رو مبل و فرش و هرجا پی پی پرنده باشه بدت نمیاد

نه بدم نمیاد چون اصلا نمیچسبه به فرش با یه دستمال جمع میشه 

خیلی پی پیش کوچولو

با اینکه با مادر شوهرمم زندگی میکنیم نمازم میخونه هیچ کدوم مشکلی ندارن

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بدم نمیاد چون اصلا نمیچسبه به فرش با یه دستمال جمع میشه خیلی پی پیش کوچولوبا اینکه با مادر شوهرمم ...

ممکنه ب مرور آلرژی و مشکل تنفسی بیاره 

من خودم پرنده خیلی علاقه دارم اما ب خاطر آلرژی نمیتونم نگهداری کنم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ممکنه ب مرور آلرژی و مشکل تنفسی بیاره من خودم پرنده خیلی علاقه دارم اما ب خاطر آلرژی نمیتونم نگهداری ...

قبلا مینا داشتم مشکلی نداشتم 

نه دون خوره فقط ارزن و کتان میخوره ۲ ماهشه

عروس من تا ۴ ماهگی سرلاک میخورد 

اگه زیر مادر بزرگ شده مشکلی نیست ولی اگه سرلاکی بوده باید در کنار دون بهش سرلاکم بدی چون معده اش به غذای جامد عادت نداره نمیتونه ب قدر کافی انرژی به بدنش بده 

سرلاک بدی باهاتم زودتر دوست میشه 

عروس من تا ۴ ماهگی سرلاک میخورد اگه زیر مادر بزرگ شده مشکلی نیست ولی اگه سرلاکی بوده باید در کنار دو ...

چیکار کنم الان  باید واسه سرلاک برم چی تهیه کنم

پرآشو قیچی کن دیگه پرواز نمیکنه یا چسب بزن بهشو

دوست داری پاهاتو ببرن دیگه راه نری؟

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

چیکار کنم الان باید واسه سرلاک برم چی تهیه کنم

اگه میتونی از صاحب قبلیش بپرس بهش سرلاک داده یا نه (به سرنگ یا سرلاک اشناعیت داره یا نه ..)

اگه میتونی هزینه کنی ورسلاگا a19 بگیر 

اگه نه سرلاک"  بلو "  ۸۰یا ۹۰ تومنه بسته ای کیفیت خوبیم داره 

با توجه به سنش تا ی ماه جواب میده 

دوست داری پاهاتو ببرن دیگه راه نری؟

الان بلد نیست با مغز خودشو میکوبه درو دیوار اسیب میبینه ضربه مغزی میشه یا نوک و گردنش میشکنه!

قیاس مع الفارق میکنید چرا 

قرار نیست از بیخ بکنه اندازه دو یا یه بند انگشت نوک چندتا از شاه پراش رو کوتاه میکنه که پرنده اوج نگیره به خودش اسیب بزنه 

الان بلد نیست با مغز خودشو میکوبه درو دیوار اسیب میبینه ضربه مغزی میشه یا نوک و گردنش میشکنه!قیاس مع ...

در هر دو صورت ظلمه من که خیلی از ظلم به حیوونا میترسم چون زبون ندارن از خودشون دفاع کنند💔

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

عزیزم بعد دوماه دیگه نباید اصلا سرلاک بدی 

باید دونخور باشن

اگه سنش دوماه به بالا هست سرلاک نده

من هشت تا بزرگ کردم  

بعدم چهار روزه گرفتی سریع اوردی بیرون 

دو هفته باید بمونه عادت کنه بعد کم کم بیاری بیرون

بعدم اگه دستی میخوای کنی باید حتما جوجه سرلاکی زیر دوماه بخری 

یا کلا جوجه باشه تا باهات عادت کنه