2777
2789
عنوان

چهار روزه عروس هلندی خریدم عین چی پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 43 پست
چقد دلم براشون میسوزه. بخدا گناه دارن.

عزیزم‌اگه من نمیخریدمش از توی اون پرنده فروشی یا از گشنگی میمرد یا از مریضی بقیه پرنده

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
واقعا میبینم پرنده حالا عروس این طوطی کوچیکا کاسکو رو آزاد میزارن تو خونه پی پی نمیکنه؟! خیل ...

چرا نمیکنه، افتضاح میکنه اینقدرم اسیدی و بده ک حد نداره

عروس هلندی یکم هوش و حواس هم داره اگر بیرون باشه بعد بخوای قفسی کنی افسرده میشه قهر میکنه بی قراری شدید میکنه از اول باید قفسی باشه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان نباید ازادش کنی هنوز دستی نشده و اینکه سنشم کمه احتمالا هنوز باید بهش سرلاک بدی زیر مادر بوده ...

نه دون خوره فقط ارزن و کتان میخوره 

۲ ماهشه

اگر جات بودم اصلا عادتش نمی‌دادم ب بیرون از قفسچون خیلیییییی بد پی پی میکنه همه جا

مشکلی با پی پیش ندارم

عزیزم‌اگه من نمیخریدمش از توی اون پرنده فروشی یا از گشنگی میمرد یا از مریضی بقیه پرنده

من شما رو نمیگم. در حالت کلی اینکه پرنده ها رو میذارن تو قفس و میفروشن وقتی میبینمشون دلم یه جوری میشه. وگرنه میدونم که شما بهش می‌رسید  ولی کاش پرنده هارو تو قفس نمیکردن 

من شما رو نمیگم. در حالت کلی اینکه پرنده ها رو میذارن تو قفس و میفروشن وقتی میبینمشون دلم یه جوری می ...

اره واقعا منم در تلاشم ک از قفس بیارمش بیرون ولی اصلا اروم نیست ب خودش اسیب میزنه

باید از سن نوزادی می‌گرفتی تا زودتر رام و دستی بشه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

گروه تکثیر دو فروشندگان پرندگان میشناسم  ،خواستی عضوت کنم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اگر جات بودم اصلا عادتش نمی‌دادم ب بیرون از قفسچون خیلیییییی بد پی پی میکنه همه جا

همه چیز هم با نوکش خراب می‌کنه