2777
2789

خانم ها فردا وقت سونو دارم برای آی یو آی 

دو سال و نیمه از این مطب به اون مطبم برای بچه دوم ۴۰سالمه

خیلی خسته شدم از این اوضاع 

برام دعا کنید این ماه بگیره

چون واقعا خسته شدم و توان ادامه ندارم

هیچ مشکل بزرگی هم خودم و شوهرم نداریم نمی‌دونم چرا نمیشه

جاری کوچیکم باز حامله ست و می‌دونم فشار روی من میخاد بیشتر بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حیلی از پزشکا راهای الکی جلوی پای ادم میذارن چون دنبال پولن حتما پزشکی برو ک دکون باز نکرده باهص و قصدش واقعا خدمت باسه

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
عزیزم حیلی از پزشکا راهای الکی جلوی پای ادم میذارن چون دنبال پولن حتما پزشکی برو ک دکون باز نکرده با ...

دکتر الانم خوبه قبلیا خوب نبودن 

من مشکلم زمانه .سن خودم و شوهرم بالاست ۴۰ و ۴۶

دکتر الانم خوبه قبلیا خوب نبودن من مشکلم زمانه .سن خودم و شوهرم بالاست ۴۰ و ۴۶

برا همین گفتم بهت الکی پول و مهم تراز هرچیزی زمانتو حروم نکنی برو سر اصل کار ای وی اف و خیال خودتو راحت کن

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
برا همین گفتم بهت الکی پول و مهم تراز هرچیزی زمانتو حروم نکنی برو سر اصل کار ای وی اف و خیال خودتو ر ...

از ای وی آف بدم میاد 

سخته برام

توانش رو ندارم

از خدا میخام تا به اونجا نرسیدم خودش حاجتم رو بده

از ای وی آف بدم میاد سخته برامتوانش رو ندارماز خدا میخام تا به اونجا نرسیدم خودش حاجتم رو بده

عزیزم شما وقتتو از دست بدی بعدش دیگه پشیمونی برات میمونه

از ای وی آف بدم میاد سخته برامتوانش رو ندارماز خدا میخام تا به اونجا نرسیدم خودش حاجتم رو بده

چقد منی بیا حرف بزنیم😭

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن